Vaikuttajamarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa yrityksen kannalta keskeiset kohderyhmät ja vaikuttaa heidän asenteisiinsa, tietoihinsa tai ostokäyttäytymiseensä aidosti kiinnostavien henkilöiden ja tarinoiden kautta.

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa yhdistämällä vaikuttajamarkkinoinnin, PR:n ja sosiaalisen median inhimillisen markkinoinnin keinoin.

Luomme ilmiöitä ja kahvipöydän keskustelunaiheita. Tuomme vaikuttajamarkkinoinnin tulokselliseksi osaksi yrityksen liiketoimintaa. 

Toimimme yhteistyössä sekä itsenäisten vaikuttajien että vaikuttajatoimistojen kanssa. Tavoitamme yli 1500 vaikuttajaa Suomesta ja maailmalta.

Vaikuttajat voivat olla mm. bloggaajia, tubettajia, snäppääjiä, instaajia, e-urheilijoita, artisteja tai urheilijoita. PING Helsinki toimii täysin riippumattomasti niin itsenäisten vaikuttajien kuin vaikuttajatoimistojen kanssa.

Lue ajatuksiamme liiketoimintaa tukevasta, tuloksellisesta ja vastuullisesta vaikuttajamarkkinoinnin tekemisestä täältä.

PING Helsinki tekee vaikuttajamarkkinoinnin strategista suunnittelua ja vastaa vaikuttajasuhteista pitkäjänteisesti. Aitous, läpinäkyvyys ja mitattavuus on työmme perusta.

Vaikuttajastrategia

Vaikuttajakartoitus

Vaikuttajasuhteiden hoito

Kampanjat

Brändilähettiläät

Palvelumuotoilu

Tutustu caseihin!