PING Helsingin organisaatio koostuu sydäntiimistä ja itsenäisinä yrittäjinä toimivista vaikuttaja-asiantuntijoista.

Ota yhteyttä!

info(at)pinghelsinki.fi

Henkilökohtaiset sähköpostit:
etunimi(at)pinghelsinki.fi

Sydäntiimi

Tuomo Meretniemi

Head of Growth

+358 40 165 7655

Tuomo, eli ‘karismaattinen kapteeni’ ja ‘vakuuttava viittoja’ ohjaa projektit ja tiimit satamaan kuin Kippari-Kalle konsanaan. Tuomon erikoisalaa on nähdä metsä puilta ja hahmottaa asioiden suuret linjat ja kaavat, ja siinä samalla parantaa vähän maailmaakin. Tuomo luo strategiat ja suunnitelmat, joilla päästään tavoitteisiin ja joilla tehdään hyvää niin meille kuin maailmallekin.

 

Varpu Rusila

Head of Strategy

+358 40 836 3078

Järjestelmälliseksi taistelijaksi, nokkelaksi oivalluttajaksi ja järjen ääneksikin kutsuttu Varpu luo yrityksellenne tuloksellisen vaikuttajamarkkinoinnin strategian ja aktivoi organisaationne somekanavat täyteen voimaansa. Varpuun voi törmätä somessa myös Her Finland-kanavien kautta, jotka auttavat kansainvälisiä yleisöjä tutustumaan Suomeen.  

 

Inna-Pirjetta Lahti

Head of Inspiration, CEO, Founder

+358 50 376 0824

Inna-Pirjetta on innostuva avantouimari, joka inspiroi luovuudellaan ja ideoillaan kaikkia ympärillään. PING Helsingin keijukaiskuningatar luo strategiat ja luovat konseptit, joiden avulla syntyy ainutlaatuisia ilmiöitä. Hän valaa tiimiinsä luottamusta ja motivaatiota ja rakastaa kauneutta ja kukkia.

 

Pinja Orre

Soul of Growth

+358 40 415 0413

Realistinen toteuttaja ja yhteiskunnan ymmärtäjä Pinja O löytää ratkaisut pingelmään kuin pingelmään. Pinjan erityisalaa on vastuullisuus ja yhteiskunnallisuus, ja tämä maailman pelastaja ottaa haasteet vastaan rohkeasti ja periksiantamattomasti. Projektipäällikkönä Pinja pitää langat käsissään ja saattaa projektit onnistuneesti maaliin tyynen rauhallisesti. Pinja on vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, jonka valmennukset oivalluttavat ja inspiroivat.

 

Micaela Rosenlew

Soul of Events & Experiences

+358 40 046 8217

Micaela on helposti innostuva ja nopeasti oppiva heittäytyjä sekä oikea myyntitykki. Micaela kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan laaja-alaisesti ja opettaa ja inspiroi siinä sivussa huomaamattaan koko tiimiä. “Mähän pystyn ja nythän mä tiedän!” Micaela on kokenut projektipäällikkö ja PING Helsingin tapahtumavastaava, ja huomioi aina yrityksesi ainutlaatuiset tarpeet ja toiveet.

 

Pinja Kuivalainen

Influencer Matchmaker

(pinjak(at)pinghelsinki.fi)

+358 40 154 2740

Pinja K on kuin iloinen tammi tai auringonpaisteen katse: hymyilevä ja hyväntuulinen, mutta rauhallinen ja järjestelmällinen. Pinja K paneutuu projekteihin syvällisesti ja analyyttisesti, ja huomioi vaikuttajamarkkinoinnin sekä sosiaalisen median uusimmat tuulet ja trendit. Pinjan spesialiteettia onkin sosiaalinen media ja sisällöntuotanto, sillä hän on tuottanut sisältöä omiin somekanaviinsa jo lähes kymmenen vuoden ajan.

Matchmakerit

Kathrin Deter

Inari Fernández

Emmi Nuorgam

Laura Satamo

Veera Papinoja

Ota yhteyttä!

  PING Helsinki Oy

   

  Käyntiosoite

  Sofiankatu 8, 00170 Helsinki

   

  Y-tunnus: 2787024-1

  Lataa laskutusohjeet tästä.

   

  Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.