PING Webinaari: Suuren somevaikuttajatutkimuksen julkistus Katso tallenne! →

Some

Tuntuuko somesisällöntuotanto algoritmien jahtaamiselta vailla punaista lankaa? Olemme mielellämme avuksi somen ja somemainonnan strategisessa suunnittelussa sekä sisällöntuotannossa.

Asiantunteva, ehtymättömän luova sometiimimme varmistaa tuloksellisen ja aidosti vuorovaikutteisen somen.

Kysy lisää!

Monipuoliset somepalvelut

Luomme somestrategioita ja teemme somesisällöntuotantoa. Lisäksi vedämme somen sisältösarjatyöpajoja, toimimme sparrikumppanina ja opastamme lyhytvideoiden tekemisessä kädestä pitäen. Olemme erikoistuneet Instagramin, Facebookin ja TikTokin strategiseen suunnitteluun ja sisällöntuotantoon.

Somepalvelumme:

Somestrategiat ja sisältösuunnitelmat

Somestrategia tai kevyemmin toteutettava sisältösarjasuunnitelma varmistavat, että sisällöntuotanto on linjassa yrityksesi liiketoiminta- ja markkinointistrategian kanssa.  Se luo edellytykset tulokselliselle somelle: myynnin lisäämiselle, liikenteen kasvattamiselle, aidolle vuorovaikutteisuudelle ja asiakassuhteiden vahvistamiselle. 

Somesisällöntuotanto

Antamalla meille vastuun somen sisällöntuotannosta ja tilien moderoinnista, varmistat, että somea tehdään asiantuntevasti, strategiaa noudattaen sekä oppien pohjalta jatkuvasti kehittäen. Sisällöntuotantomme pohjautuu aina tekemäämme somekanavastrategiaan tai kevyempään sisältösuunnitelmaan. 

Teemme sekä kuva- että lyhytvideopostauksia. Huolehdimme postausten sekä tarvittaessa myös somemainonnan suunnittelusta, tuotannosta ja julkaisusta sekä tulosten säännöllisestä raportoinnista ja kehitysehdotusten tekemisestä. Olemme erikoistuneet Instagramin, Facebookin ja TikTokin strategiseen sisällöntuotantoon.

Somemainonta

Kilpailu sisältönäkyvyydestä kovenee jatkuvasti. Somen sisällöntuotanto – olipa kyse sitten yrityksen omasta sisällöntuotannosta tai vaikuttajasisällöistä, vaatii tänä päivänä parikseen maksetun mainonnan. 

Mainonnan avulla sisällöille saadaan moninkertainen tavoittavuus ja täsmäkohdennus haluttuun kohderyhmään sekä vahva myyntiin ohjaus eli linkitys esimerkiksi verkkokauppaan. 

Huolehdimme somemainonnan kampanjasuunnittelusta sekä -raportoinnista. Teemme somemainontaa Metan alustalla sekä TikTokissa – yhdistettynä joko vaikuttajamarkkinointiyhteistyöhön tai somesisällöntuotantoon.

Some sekoittaa pakan

Valmennukset ja työpajat

Kaipaako tiiminne sometrenditietouden päivitystä tai haluaisitteko oppia tekemään lyhytvideoita? Toteutamme yrityksien ja organisaatioiden tarpeisiin räätälöityjä somevalmennuksia sekä työpajoja. Valmennuksien ja työpajojen teemoja voivat olla esimerkiksi somen trendit, somen sisältösarjojen ideointi, lyhytvideotyöpajat (Reels ja TikTok) sekä vastuullisuusviestintä somessa.

Lue lisää valmennuksistamme!

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

Sanna Suonpää

Head of Marketing and Content
+358 50 300 0389

    Minua kiinnostaa: