IMPACT Helsinki – Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma Katso tallenne! →

Somepalvelut

Asiantunteva, innostava ja luova sometiimimme auttaa tekemään somea tuloksellisesti. Teemme sisältöstrategioita, valmennamme, mentoroimme ja luomme aidosti vuorovaikutteisia sisältöjä. Suositut sisältösarja- ja lyhytvideotyöpajat antavat myös tiimillenne loistavat eväät sisällöntuotantoon.

Kysy lisää!

Monipuoliset somepalvelumme

Luomme somestrategioita ja teemme somesisällöntuotantoa. Lisäksi vedämme somen sisältösarjatyöpajoja, toimimme sparrikumppanina ja opastamme lyhytvideoiden tekemisessä kädestä pitäen. Olemme erikoistuneet Instagramin, Facebookin ja TikTokin strategiseen suunnitteluun ja sisällöntuotantoon.

Somestrategiat ja sisältösuunnitelmat

Somestrategia tai kevyemmin toteutettava sisältösarjasuunnitelma varmistavat, että sisällöntuotanto on linjassa yrityksesi liiketoiminta- ja markkinointistrategian kanssa. Se luo edellytykset tulokselliselle somelle: myynnin lisäämiselle, liikenteen kasvattamiselle, aidolle vuorovaikutteisuudelle ja asiakassuhteiden vahvistamiselle. Somestrategiamme huomioi myös yhteiskunnallisen keskustelun ja vastuullisuusviestinnän näkökulmat.

Valmennukset, työpajat ja mentorointi

Kaipaako tiiminne sometrenditietouden päivitystä tai haluaisitteko oppia tekemään lyhytvideoita? Toteutamme yrityksien ja organisaatioiden tarpeisiin räätälöityjä somevalmennuksia sekä työpajoja. Valmennuksien ja työpajojen teemoja voivat olla esimerkiksi somen trendit, somen sisältösarjojen ideointi, lyhytvideotyöpajat (Reels ja TikTok) sekä vastuullisuusviestintä somessa.

Kaipaatko somesisällöntuotantosi tueksi sparrausta, inspiraatiota ja syötteitä sometrendeistä? Asiantuntijamme mentoroinnin avulla pidät somesi lennossa ja kehityt itsekin sisällöntuottajana.

Lue lisää valmennuksistamme!

Somesisällöntuotanto

Antamalla meille vastuun somen sisällöntuotannosta ja tilien moderoinnista, varmistat, että somea tehdään asiantuntevasti, strategiaa noudattaen sekä oppien pohjalta jatkuvasti kehittäen. Sisällöntuotantomme pohjautuu aina tekemäämme somekanavastrategiaan tai kevyempään sisältösuunnitelmaan. 

Teemme sekä kuva- että lyhytvideopostauksia. Huolehdimme postausten sekä tarvittaessa myös somemainonnan suunnittelusta, tuotannosta ja julkaisusta sekä tulosten säännöllisestä raportoinnista ja kehitysehdotusten tekemisestä. Olemme erikoistuneet Instagramin, Facebookin ja TikTokin strategiseen sisällöntuotantoon.

Somemainonta

Kilpailu sisältönäkyvyydestä kovenee jatkuvasti. Somen sisällöntuotanto – olipa kyse sitten yrityksen omasta sisällöntuotannosta tai vaikuttajasisällöistä, vaatii tänä päivänä parikseen maksetun mainonnan. 

Mainonnan avulla sisällöille saadaan moninkertainen tavoittavuus ja täsmäkohdennus haluttuun kohderyhmään sekä vahva myyntiin ohjaus eli linkitys esimerkiksi verkkokauppaan. 

Huolehdimme somemainonnan kampanjasuunnittelusta sekä -raportoinnista. Teemme somemainontaa Metan alustalla sekä TikTokissa – yhdistettynä joko vaikuttajamarkkinointiyhteistyöhön tai somesisällöntuotantoon.

Somen reseptikortit – konkreettinen työkalu sisällöntuotannon tueksi

Mitäs tänään postattaisiin someen? – Kaipaatko somen tekemiseen tuoreita näkökulmia? Tai onko yritykselläsi kenties isot linjat määrittelevä somestrategia, mutta ei konkreettista ohjetta strategian muuntamisesta sisällöiksi?

Somen reseptikortit on konkreettinen työväline sisällöntuotantosi tueksi. Jokainen reseptikortti kokoaa yhteen yhden sisältökonseptin: sen strategiset tavoitteet, sisältömuodot, postauksen / videon sisältörakenteen, visuaalisen ilmeen sekä konkreettisen esimerkin toteutuksesta. Reseptikortit voidaan suunnitella myös tukemaan kohdennetusti pelkkää lyhytvideotuotantoa.

Reseptikorttien avulla varmistat, että jokainen somepäivityksesi on askel kohti strategisia tavoitteitasi. Reseptikorttikokonaisuus on somestrategiaa suppeampi, mutta suoraan käytännön tekemistä tukeva työkalu.

Somen reseptikortit -kokonaisuus pitää sisällään:

Taustoitus ja valittujen somekanavien kevyt auditointi
Osallistava sisältötyöpaja (2 h)
PDF-muotoon koottu reseptikorttikokonaisuus
Valmiit Canva-pohjat postauksille (optio)

Somen reseptikorttien hyödyt:

tuotat aidosti kiinnostavaa sisältöä kohdeyleisöllesi
vuorovaikutat entistäkin vahvemmin
✔ kasvatat somekanaviesi tavoittavuutta
edistät myyntiäsi.

Reseptikorttikokonaisuuteen on mahdollista yhdistää myös somementorointia, jolloin saat säännöllisesti palautetta ja kehitysideoita sisällöntuotantosi tueksi.

Hinta alkaen 3750 € (sis. yhden kanavan tai vaihtoehtoisesti esim. lyhytvideoreseptit useampaan kanavaan)

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

    Minua kiinnostaa: