IMPACT Helsinki – Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma Katso tallenne! →

Somevalmennukset,
-mentorointi ja lyhytvideotyöpajat

Toteutamme yrityksien ja organisaatioiden tarpeisiin räätälöityjä
somevalmennuksia, sisältösarja- ja lyhytvideotyöpajoja sekä sisällöntuotantoa tukevaa somementorointia.

Kysy lisää!

Sisältösarja- ja lyhytvideotyöpajat
(IG ja TikTok ja Youtube Shorts)

Sisältösarjat ovat strategisen somesisällöntuotannon kulmakivi. Sparraamme ja ideoimme yhdessä tiiminne kanssa teille sisällöntuotantoa helpottavat sisältösarjat ja lyhytvideoihin selkeät, tuotantoa helpottavat rakenteet.

Sisältösarjatyöpajan täydennykseksi tai jatkeeksi suosittelemme lyhytvideotyöpajaa, jossa opetamme kädestä pitäen tämän algoritmien rakastaman sisältömuodon toteuttamisen. Lyhytvideoformaatin ehdoilla tehdyt videot lisäävät somen tavoittavuutta ja ovat  hyödynnettävissä useissa eri kanavissa: Instagramissa, TikTokissa ja Youtubessa.

Inspiroivat työpajat toimivat innostuksen liekittäjänä sekä tiimiä sisällöntuotantoon sitouttavana toimintona. 

Kysy lisää!

Somementorointi

Kaipaatko somesisällöntuotantosi tueksi sparrausta, inspiraatiota ja syötteitä sometrendeistä? Asiantuntijamme avulla pidät somesi lennossa ja kehityt itsekin sisällöntuottajana.
Mentorointi on luonteva jatke somestrategialle, sisältösarja- tai lyhytvideotyöpajalle.

Kysy lisää!

Teemoitetut somevalmennukset

Valmennamme yrityksien markkinointi- ja viestintätiimejä ja sisällöntuottajia tekemään somea strategisemmin ja tuloksellisemmin. Valmennuskokonaisuudet ovat räätälöitävissä.
Teemana voi olla esimerkiksi jokin alla olevista tai niiden yhdistelmä.

Somen trendit
Suunniteltu markkinointi- ja viestintäpäättäjille ja muille markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, joilla aika on kortilla, mutta sometrendeistä tulisi silti pysyä ajan tasalla. Valmennuksen jälkeen ymmärrät paremmin, mihin somessa kannattaa keskittyä, millainen sisällöntuotanto toimii ja miten kohderyhmäsi käyttävät somea.

Tuloksellisen somen perusteet
Tuloksellinen some on yhdistelmä strategista näkemyksellisyyttä ja somen lainalaisuuksien ymmärtämistä. Tämä valmennus antaa eväät somen suunnitelmalliseen ja liiketoimintastrategiasta ponnistavaan tekemiseen. Valmennus sopii yrityksille, jotka eivät vielä tee somea strategisesti ja suunnitelmallisesti, sisältökonsepteihin pohjautuen tai kertaukseksi yrityksille, jotka haluavat saada vahvistusta strategiseen tekemiseensä.

Algoritmin suosikit haltuun
Tee tuloksellista somea – ota haltuun sisältöformaatit, joita algoritmi rakastaa! Tässä valmennuksessa syväsukelletaan pystymallisten lyhytvideoiden anatomiaan ja opitaan TikTokissakin trendaavien karusellipostausten lainalaisuudet. Valmennus soveltuu kaikille, jotka eivät vielä hyödynnä somesisällöntuotannossaan lyhytvideoita ja karusellipostauksia ja heille, jotka haluavat oppia näistä lisää.

Näin valjastat somen myynnin tueksi
Millaisia mahdollisuuksia sosiaalinen media tarjoaa myynnin tukemiseen ja millainen rooli sillä voi olla asiakkaan ostopolun eri vaiheissa? Mitä mahdollisuuksia some tarjoaa tähän nyt ja tulevaisuudessa? Valmennus soveltuu yrityksille, jotka myyvät tuotteita kivijalkamyymälöissä ja/tai verkkokaupassa ja haluavat kehittää sometekemistään tuloksellisemmaksi.

 

Kysy lisää!

Kuinka voimme auttaa?

Sanna Suonpää

Sisältöjohtaja
+358 50 300 0389

    Minua kiinnostaa: