Somevalmennukset,
-mentorointi ja lyhytvideotyöpajat

Toteutamme yrityksien ja organisaatioiden tarpeisiin räätälöityjä
somevalmennuksia, sisältösarja- ja lyhytvideotyöpajoja sekä sisällöntuotantoa tukevaa somementorointia.

Kysy lisää!

Sisältösarja- ja lyhytvideotyöpajat
(IG ja TikTok ja Youtube Shorts)

Sisältösarjat ovat strategisen somesisällöntuotannon kulmakivi. Sparraamme ja ideoimme yhdessä tiiminne kanssa teille sisällöntuotantoa helpottavat sisältösarjat ja lyhytvideoihin selkeät, tuotantoa helpottavat rakenteet.

Sisältösarjatyöpajan täydennykseksi tai jatkeeksi suosittelemme lyhytvideotyöpajaa, jossa opetamme kädestä pitäen tämän algoritmien rakastaman sisältömuodon toteuttamisen. Lyhytvideoformaatin ehdoilla tehdyt videot lisäävät somen tavoittavuutta ja ovat  hyödynnettävissä useissa eri kanavissa: Instagramissa, TikTokissa ja Youtubessa.

Inspiroivat työpajat toimivat innostuksen liekittäjänä sekä tiimiä sisällöntuotantoon sitouttavana toimintona. 

Kysy lisää!

Somementorointi

Kaipaatko somesisällöntuotantosi tueksi sparrausta, inspiraatiota ja syötteitä sometrendeistä? Asiantuntijamme avulla pidät somesi lennossa ja kehityt itsekin sisällöntuottajana.
Mentorointi on luonteva jatke somestrategialle, sisältösarja- tai lyhytvideotyöpajalle.

Kysy lisää!

Somen trendit -valmennus

Suunniteltu markkinointi- ja viestintäpäättäjille ja muille markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, joilla aika on kortilla, mutta sometrendeistä tulisi silti pysyä ajan tasalla.

Valmennuksen jälkeen ymmärrät paremmin, mihin somessa kannattaa keskittyä, millainen sisällöntuotanto toimii ja miten kohderyhmäsi käyttävät somea.

Kysy lisää!

Kuinka voimme auttaa?

Sanna Suonpää

Head of Marketing and Content
+358 50 300 0389

    Minua kiinnostaa: