Vaikuttaja – Haluatko kansainvälisten huippubrändien vaikuttajakampanjoihin mukaan?

PING Helsinki on ottanut käyttöönsä Meltwaterin Social Influencers -työkalun, jonka avulla yhteistyökumppaneidemme vaikuttajasuhteista vastaavat Influencer Matchmakerit pystyvät tekemään hakuja tuhansista vaikuttajista. Palvelua käyttävät sekä suomalaiset että kansainväliset brändit etsiessään yhteistyökumppaneita vaikuttajamarkkinointiin.

Vaikuttajat voivat itse rekisteröityä palveluun, jolloin he saavat oman “mediakortin” käyttöönsä ja he voivat tuoda esille omaa osaamistaan kiinnostaville brändeille. Mediakortti kerää yhteen vaikuttajan kaikkien sosiaalisen median tilien vaikuttavuuden, parhaat sisällöt sekä demografiat. Näin sekä PING Helsingin että brändien on helpompi löytää yhteistöihin parhaiten sopivat vaikuttajat ja kontaktoida heitä. Palvelua käyttää vaikuttajien löytämisessä isot kansainväliset brändit, kuten Adidas, Nike ja H&M.

Halutessaan vaikuttaja voi täyttää palveluun oman portfolionsa tehdyistä yhteistöistä ja hinnoitella eri yhteistyömuotoja. Tietoihin on mahdollista päivittää myös suorat yhteystietonsa. Näin brändien on helpompaa etsiä ja kontaktoida sopivia vaikuttajia kampanjoihinsa. Vaikuttajalle palvelun käyttäminen on aina ilmaista!

Lue lisää palvelusta ja rekisteröi profiilisi ilmaiseksi täällä.

About the author

PING Helsinki on vaikuttajamediatoimisto, joka tuo yhteen vaikuttajat eri kanavista ja kaikilta toimialoilta. PING Helsingin kautta vaikuttajayhteistyön suunnittelu on helppoa ja tuloksellista olipa kysymys H2H Strategiasta, vaikuttaja-analyysista, kampanjasta, konseptoinnista, kilpailusta tai elämyksistä. PING Helsinki pitää yllä kaikille avointa somevaikuttajien eettistä koodistoa ja tekee jatkuvaa vaikuttajamarkkinoinnin tutkimusta.

Related Posts