Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma IMPACT Helsinki 23.5. Katso ohjelma! →

Vaikuttajamarkkinoinnin työkalupakki vaikuttajalle

28.05.2021
Yleinen

Oletko innokas sisällöntuottaja ja haluaisit kaupallistaa somekanavasi, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Mietityttääkö alan lainsäädäntö, mediakortin tekeminen tai sopimusasiat? Entä kuinka lähestyä mielenkiintoista yritystä yhteistyömielessä?

Tämä vaikuttajamarkkinoinnin työkalupakki on täydellinen apuväline juuri sinulle!

Vaikuttajamarkkinoinnin työkalupakki auttaa ja tukee sinua matkallasi ammattimaiseksi somevaikuttajaksi. Tästä tiiviistä mutta kattavasta tietopaketista löydät vinkkejä sekä valmiita materiaaleja, joita myös me PING Helsingillä hyödynnämme työssämme.

Työkalupakkiin on koottu materiaaleja, jotka ohjaavat sinua vaikuttajamarkkinoinnin prosessissa aina mediakortin luomisesta ja yritysten kontaktoinnista loppuraporttiin saakka. Valmiit materiaalit toimivat hyvinä esimerkkipohjina, joita voit helposti kopioida ja muokata omiin tarpeisiisi sopiviksi.

Pakettiin kuuluu:

  • Vastuullisen vaikuttajamarkkinoinnin muistilista
  • Vinkit yritysten kontaktointiin
  • Mediakortti
  • Yhteistyösopimus
  • Loppuraportti

PING Helsinki on inhimillisen markkinoinnin ja strategisen vaikuttajayhteistyön edelläkävijä. Olemme asiakkaillemme vastuullisen vaikuttajamarkkinoinnin ja sosiaalisen median tarinankerronnan kumppani. Luomme ilmiöitä ja kahvipöydän keskustelunaiheita. Tuomme vaikuttajamarkkinoinnin tulokselliseksi osaksi yrityksen liiketoimintaa.

PING Helsinki on toiminut vastuullisen ja inhimillisen vaikuttajamarkkinoinnin puolesta jo vuodesta 2015. Näiden vuosien aikana olemme tehneet yhteistyötä mm. Clarion Hotellin, Reiman, Canonin, Valtioneuvoston, Sisäministeriön ja Poliisihallituksen kanssa.

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: