IMPACT Helsinki – Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma Katso tallenne! →

21.1.2021 PING Webinaari: Omasta elämästä unelmaduuni

17.05.2021
Yleinen

PING Helsingin ja Visma Solutionsin järjestämä vaikuttajawebinaari tarjosi vinkkejä, tukea ja inspiraatiota sisällöntuottajille someyrittäjyyteen ja somevaikuttajan arkeen liittyen. Webinaarissa kuultiin mielenkiintoisia puheenvuoroja ja käytiin avointa keskustelua sisällöntuottajien kesken, niin hyvistä kuin huonoistakin puolista.

Webinaarin ohjelma:

Inari Fernández: Tubettajasta tarinankertojaksi

Muutama vuosi sitten Äidin puheenvuoro -kanavista tuttu Inari Fernández lopetti päivätyönsä ja lähti seuraamaan unelmaansa sisällöntuotannon parissa. Puheenvuorossaan Inari kertoo oman tarinansa, kuinka hän on onnistunut luomaan uran intohimonsa ympärille: kuinka saivat alkunsa menestyksekäs tuberealitysarja Vaihtovuosi Sodankylässä tai juuri julkaistu Lapin puheenvuoro -podcastsarja?

Perttu Haavisto / Visma Solutions: Someyrittäjän taloushallinto – pakollinen paha vai yrittäjän arjen apuri?

Taloushallinto – monen someyrittäjän painajainen ja pakollinen paha, joka usein jää luovan työn jalkoihin. Mutta mitä jos se olisikin helppoa ja kivaa? Kun taloushallinnon hoitaa alusta asti kunnialla, on huomattavasti helpompaa suunnitella tulevaa ja rakentaa tuloksellista yritystoimintaa. Puheenvuorossaan Perttu Visma Solutionsilta kertoo, kuinka pienyrittäjän taloushallinto hoituu helposti, modernisti ja ammattimaisesti.

Aku Varamäki / Workday Designers: Vaikuttajan uralle muotoilun keinoin

Pohditko yrittäjäksi siirtymistä, oman kanavasi tulevaisuutta, haetko tekemisellesi suuntaa tai parempaa tasapainoa (työ)elämän eri osa-alueiden välille? Muotoilu tarjoaa työn kehittämiseen oivallisen kehitysmenetelmän ja työkaluja, joilla omaa tilannettaan voi lähteä edistämään. Työpäivämuotoilja Aku Varamäki kertoo puheenvuorossaan, mitä muotoiluajattelu tarjoaa oman työn ja uran edistämiseen ja työelämän viheliäisten ongelmien ratkomiseen.

Vaikuttajien paneelikeskustelu

Webinaarin päättää vaikuttajien paneeli, jossa keskustellaan avoimesti somevaikuttajuudesta ja kaikesta siihen liittyvästä, niin hyvässä kuin pahassa.

Keskustelussa mukana:
Matti Roth / @blokess
Jussi Pulkkinen / @blokess
Eino Nurmisto / @einonurmisto
Inari Fernandez / @aidinpuheenvuoro_official

Keskustelua moderoi Ylitöis-somekanavista ja Maukas Mediasta tuttu Otso Mieskonen

PING Helsinki

Kuinka voimme auttaa?

Jenni Marttinen

Head of People and Business
+358 40 716 4784

    Minua kiinnostaa: