IMPACT Helsinki – Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma Katso tallenne! →

ILMOITTAUDU 14.3.23 PING Academyyn: Vaikuttavuusviestintää somessa

14.12.2021
Yleinen

Some ja vaikuttajamarkkinointi tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden vastuullisuusviestinnän inhimillistämiseen ja keskustelun herättämiseen yritykselle/organisaatiolle tärkeistä teemoista. Tässä valmennuksessa käsitelemme vaikuttajavetoisesti toteutettua vastuullisuusviestintää sekä yhteiskunnallista viestintää.

Valmennuksen jälkeen tiedät mm.

* Mitä vaikuttavuusviestintä on ja miksi vastuullisuudesta viestiminen on niin tärkeää

* Miten myös kaupallista viestiä voi ajatella yhteiskunnallisen keskustelun ja vaikuttavuuden näkökulmasta

* Miten vastuullisuusviestintää inhimillistetään ja minkälaisia riskejä siihen liittyy

* Miten tunnistaa vaikuttajat arvopohjaiseen, yhteiskunnalliseen yhteistyöhön.

Kenelle?

Koulutuksesta hyötyvät eniten markkinointiviestinnän ja viestinnän johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivat sekä yrityksen, järjestön tai julkisen sektorin organisaation sosiaalisen median monipuolisesta hyödyntämisestä kiinnostuneet ammattilaiset. Koulutus tarjoaa oppeja ja oivalluksia kaikille lähtötasosta riippumatta.

Kouluttajista:

Valmentajinamme toimivat PING Helsingistä yhteiskunnallisiin vaikuttajakampanjoihin erikoistunut Pinja Orre sekä toimitusjohtaja Inna-Pirjetta Lahti.

Pinja Orre

Realistinen toteuttaja Pinja O löytää ratkaisut pingelmään kuin pingelmään. Pinjan erityisalaa on vastuullisuus ja yhteiskunnallisuus, ja tämä maailman pelastaja ottaa haasteet vastaan rohkeasti ja periksiantamattomasti. Projektipäällikkönä Pinja pitää langat käsissään ja saattaa projektit onnistuneesti maaliin. Pinja on vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, jonka valmennukset oivalluttavat ja inspiroivat.

Inna-Pirjetta Lahti

Inna-Pirjetta on innokas avantouimari, joka inspiroi luovuudellaan ja ideoillaan kaikkia ympärillään. PING Helsingin keijukaiskuningatar luo strategiat ja luovat konseptit, joiden avulla syntyy ainutlaatuisia ilmiöitä. Hän valaa tiimiinsä luottamusta ja motivaatiota ja rakastaa kauneutta ja kukkia.

100% osallistujista suosittelisi PING Helsingin valmennuksia kollegoilleen.

”Hyvät konkreettiset caset, selkeä ja innostava esitystapa.”

”Todella hyvin rakennettu, mielenkiintoinen, selkeä ja käytännönläheinen esitys, suuret kiitokset! Sain paljon uutta ajateltavaa vaikuttajamarkkinointiin liittyen.  Varmasti hyödynnän tämän koulutuksen oppeja työssäni! :)”

Koulutuksen hinta on 299 € + alv.

Koulutuksen minimiosallistujamäärä on kahdeksan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: