IMPACT Helsinki – Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma Katso tallenne! →

PING Helsingin vaikuttajat kehittämässä Tallink Siljan vegaaniruokia

Tallink Silja vegaaniruoka

 

Tallink Silja ja Suomen suurin vaikuttajamarkkinoinnin verkosto PING Helsinki aloittavat vegaanisten ja kasvisruokien kehitysprojektin, joka yhdistää sosiaalisen median ruokavaikuttajat ja Tallink Siljan asiakkaat uudenlaisella tavalla.

– Haluamme Tallink Siljalla vastata paremmin vegaani- ja kasvisruokailijoiden tarpeisiin ja heittäytyä haasteeseen mukaan yhdessä PING Helsingin ja somevaikuttajien kanssa. Kesästä lähtien hellimme kasvissyöjiä, mutta teemme kyseisiä ruokia koko matkustajakirjoa silmällä pitäen. Toivomme, että niin vegaaniset kuin kasvisruokammekin kiinnostavat tasapuolisesti kaikkia matkustajia, kertoo Tallink Siljan ravintolatoimesta vastaava Matti Jämsén.

– Tässä projektissa keskeistä on asiakkaiden ja vegaaniruokailijoiden kuunteleminen ja aitoon palautteeseen perustuva kehitystyö ravintoloissamme. Koko ravintolahenkilökuntamme on projektiin todella sitoutunut, Jämsén kertoo.

Mukana kehitystyössä ovat porkkala-ilmiön luoneet Paju Purovuo ja Minni Väärä Suomen suurimmasta vegaanitubekanava PS Olen vegaanista, veteraanivegaani, Vegekauppa -ketjun perustaja ja Chocochili -ruokablogin kirjoittaja Elina Innanen sekä yhteiskunnallinen bloggaajaa ja ruokavaikuttaja Emmi Nuorgam

– Juuri julkaistun lukijatutkimuksen mukaan tubettajat ja bloggaajat ovat erittäin merkittävässä roolissa, kun tarkastellaan heidän seuraajiensa ostokäyttäytymistä. He tuntevat yleisönsä hyvin ja ovat oman alansa kokemusasiantuntijoita joten yhteistyö Tallink Siljan ja vaikuttajien välillä hyödyttää jokaista osapuolta! pohtii PING Helsingin toimitusjohtaja Aku Varamäki.

Tallink Silja on tehnyt pitkäjänteisesti työtä ympäristön hyväksi. Silja Linen laivojen kalahankinnat on jo esimerkiksi vuosien ajan tehty WWF:n Kalaoppaan suositusten perusteella. Vegaanisten ja kasvisruokien kehitysprojekti jatkaa Tallink Siljan vastuullista toimintaa niin ympäristön, eettisen toimintatavan kuin sosiaalisen vastuun näkökulmasta. Tavoitteena on tarjota eettisesti parempia vaihtoehtoja kaikille Tallink Siljan asiakkaille, ei pelkästään vegaaneille. 

– On ihanaa vaihtelua olla tälläisessä projektissa mukana! Tallink Siljan henkilökunta vaikuttaa todella innostuneelta ja he haluavat tietää vegaaniudesta kaiken mahdollisen. Mukavaa, ettei tarvitse enää olla se hankala asiakas, vaan meidät ja seuraajamme otetaan jo suunnitteluvaiheessa työhön mukaan. Kun pääsee alusta saakka vaikuttamaan tuotekehitykseen, ei ole tulevaisuudessakaan vaikea valita, että millä laivalla kulkee, pohtivat Paju Purovuo, Minni Väärä ja Elina Innanen.

 

 

Emmi Nuorgam

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: