IMPACT Helsinki – Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma Katso tallenne! →

Rekryämme: Liiketoimintajohtajaksi inhimilliseen kasvuyritykseen  

Yhteiskunnalliseen ja vastuulliseen sosiaalisen median vaikuttamistyöhön erikoistunut, vahvaa kasvuvaihetta elävä PING Helsinki etsii vastuullisuudesta ja rohkeasta kasvusta innostuvaa liiketoimintajohtajaa vastaamaan yrityksen liiketoimintamallien ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämisestä. 

Missiomme on muuttaa maailmaa yhteistyössä sosiaalisessa mediassa viestivien yritysten, organisaatioiden ja vaikuttajien kanssa. Kymmenen hengen tiimimme etsii nyt liiketoimintajohtajaa, joka ymmärtää niin lukuja kuin ihmisiä. Olet osa kolmihenkistä PINGLeadia, joka vie yhdessä tiimiämme kohti ääretöntä ja sen yli. Käynnissä on myös digitaaliseen liiketoimintaan ja kansainvälistymiseen liittyviä hankkeita, joiden kehittämisessä sinulla on merkittävä rooli.

Kasvuyrityksen vauhti on välillä liiankin kova ja uskomme, että kannattavaa liiketoimintaa voi tehdä vain onnellinen tiimi. Tehtäväsi onkin varmistaa riittävä resursointi ja jaksamisen johtaminen liiketoiminnan kasvun keskellä. Toimit esimiehenä asiakkuustiimillemme, johdat liiketoimintaa yhdessä taloushallinnon kumppanimme kanssa ja varmistat, että käytössämme on tarkoituksenmukaiset järjestelmät. 

Aito kiinnostus yhteiskunnallisiin teemoihin tai vastuullisuuteen on edellytys missiomme jakamiselle. Hybridin mediaympäristön muutoksen ymmärtäminen sekä kokemus sosiaalisesta mediasta ja/tai vaikuttajamarkkinoinnista helpottaa yrityksemme liiketoimintamallin omaksumista. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Ominaisuuksia, joista uskomme, että on apua:

  •  Kokemusta kasvuyrityksen johtamisesta ja esimiestyöstä
  • Intohimoa liiketoiminnan kehittämiseen lukujen kautta
  • Ymmärrystä skaalautuvan liiketoimintamallin logiikasta
  • Kiinnostusta projektihallinnan ym. järjestelmiin
  • Myyntihenkinen asenne ja laajat verkostot 

Sydäntiimimme jäsenet muodostavat yrityksemme myyntiorganisaation yhdessä ja myös sinä olet mukana aktiivisessa myyntityössä. Asiakas-, strategia- ja konseptointityöhön osallistuminen on todennäköisesti osa työtäsi. Me PING Helsingissä hyppäämme joustavasti tarvittaessa myös toistemme tehtäviin, joten mistään norsunluutornijohtamisesta ei ole kysymys.

Etsimme ihmistä, joka uskaltaa unelmoida isosti, mutta tuo riittävästi realismia ja rakennetta luovaan tiimiimme. Haluat haastaa itseäsi, oppia uutta ja olla mukana kehittämässä vauhdilla kasvavaa yritystämme sekä vaikuttajamarkkinoinnin toimialaa.  

Työskentelemme hybridimallilla, myös paljon etänä, mutta tavatessamme haluamme halata niin toisiamme kuin asiakkaitamme. Yrityksemme kunnioittaa laajoja ihmisoikeuksia ja pyrimme vahvistamaan turvallista ja kaikki ihmiset hyväksyvää yrityskulttuuria sekä edistämään markkinoinnin inklusiivisuutta. Persoonallinen PING Galleriamme sijaitsee Helsingin sydämessä Sofiankadulla. Tässä tehtävässä voi toimia myös asiantuntijasopimuksella oman yrityksen kautta.

Jos kiinnostuit, niin lähetä portfoliosi/CV:si ja jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 4.9.2022 mennessä. Toivomme, että liität mukaan lyhyen esittelyvideon itsestäsi ja osaamisestasi. 

Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan ihmisen löydyttyä. 

Muutetaan maailmaa yhdessä!

Jos sinulla herää kysyttävää, voit soittaa Inna-Pirjetalle 050 376 08 24 

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: