Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma IMPACT Helsinki 23.5. Katso ohjelma! →

PING Helsinki rekryää – haussa sisällöntuottaja ja matchmaker

Toimintamme kasvaessa haemme nyt tiimimme seuraavia vahvistuksia: 

 • freelancer-Matchmakereita vaikuttajayhteistöiden toteutustiimeihin 
 • freelancer-sisällöntuottajia asiakkaiden somesisällöntuotantotiimeihin
 • vakituista sisällöntuottajaa (30-37,5h/vk)

Kiinnostuksesi mukaan voit myös hyvin toimia sekä Matchmakerina että sisällöntuottajana.

Pyrimme tekemään valinnat mahdolllisimman pian, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti, viimeistään 11.9.2022 mennessä. 

Jos sinulla herää kysymyksiä, voit tietenkin myös soittaa tuotannoista vastaavalle Sanna Suonpäälle 050 300 0389


Sinustako Pingin uusi Matchmaker?

Oletko rohkea, oma-aloitteinen ja hyvin verkostoitunut somevaikuttaja? Nautit luovasta ideoinnista, itsenäisestä työskentelystä, suunnitelmien visualisoinnista esitysmuotoon sekä asiakkaiden innostamisesta uudenlaisiin toimintatapoihin. Ymmärrät seurannan ja mittaamisen merkityksen. Suhtaudut myönteisesti uusiin haasteisiin ja muuttuviin tilanteisiin. – Mikäli vastasit kyllä, saatamme olla täydellinen match. 

Matchmakerina toimit vaikuttajien ja asiakkaidemme välissä. Päätehtäviäsi ovat oikeanlaisten vaikuttajien löytäminen kampanjoihimme ja kampanjakokonaisuuksien koordinointi. Pingin Matchmakerina pääset vaikuttavuusviestinnän aitiopaikalle: mukaan koordinoimaan inspiroivia somekampanjoita ja osaksi ilmiöitä, joilla muutetaan maailmaa. 

Matchmakerin työ pitää sisällään:

 • Vaikuttajakartoitusten tekemistä ja yhteistöiden ideointia 
 • Vaikuttajasuhteista vastaamista ja kampanjakoordinointia
 • Asiakassuhteiden hoitoa, projektihallintaa ja raportointia

Odotamme sinulta:

 • Aitoa kiinnostusta yhteiskunnallista vaikuttamista ja vastuullisuusteemoja kohtaan
 • Laajaa ja monikanavaista vaikuttajakentän tuntemusta ja/tai syväosaamista TikTokin osalta ja/tai erikoistumista yhteiskunnallisiin ja vastuullisuusviestinnän teemoihin
 • Asiakaspalveluhenkistä otetta
 • Hyviä projektinhallintataitoja
 • Kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa ja tarttua toimeen
 • Halua kehittyä Matchmakerin työssä yhdessä kanssamme

Sinustako timanttinen sisällöntuottaja tiimiimme?

PING Helsinki kasvaa ja haemme nyt vahvistusta sisällöntuotanto-osaamisemme. Etsimme sekä freelancereiksi että tiimimme osaksi kokenutta ja monipuolista sisällöntuottajaa. 

Tehtäväsi pääpainopiste on asiakkaidemme somekanavien sisällöntuotannossa. Sydäntiimin osaksi tulevan sisällöntuottajan toimenkuvaan kuuluu myös Pingin omien somekanavien aktiivinen haltuunotto sekä monipuolinen sisällöntuotanto omiin kanaviimme, mahdollisesti myös vaikuttajakampanjoiden koordinointi ja matchmaking. 

Toimenkuvaasi kuuluvat sekä visuaalinen että tekstimuotoinen sisällöntuotanto. Hallitset Reels- ja TikTok-videoiden tekemisen, osaat valokuvata ja käsitellä kuvat somea varten sekä tehdä graafisia pohjia Canvassa. Lisäksi kirjoitat mielelläsi ja sujuvasti myös pidempiä tekstejä. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista ja idearikasta otetta sekä uteliasta elämänasennetta. Seuraat ympäröivän maailman tapahtumia ja olet luontaisesti kiinnostunut itsesi kehittämisestä. Hengität somea ja tiedät, mitä algoritmi rakastaa. 

Osaat tarttua ilmiöihin ja reagoida niihin sopivilla somesisällöillä. Olet itsenäisesti ohjautuva ja hyvä ideoimaan. Eduksi katsotaan kiinnostus yhteiskunnallista viestintää ja vastuullisuuteen liittyviä teemoja kohtaan.

Myös vakituisessa tehtävässä voi hyvin toimia osa-aikaisena yrittäjäsopimuksella.

Odotamme sinulta:

 • Halua ja osaamista luoda tiktokkeja, videoita, giffejä, filttereitä, reelsejä, tekstityksiä ja muita somesisältöjä.
 • Intoa tarttua kameraan, ottaa valloittavia kuvia ja käsitellä ne asikkaidemme kuvavirtoihin sopiviksi esimerkiksi Canvalla. Photoshop-osaaminenkaan ei olisi pahitteeksi.
 • Somekanavien hyvää ymmärrystä ja intohimoa pysyä viimeisimpien sometrendien ja algoritmien aallonharjalla ja jakaa osaamistasi myös meille.
 • Kykyä tuottaa sitouttavaa ja kohderyhmät huomioivaa somesisältöä sekä intoa kirjoittaa inspiroivia ja luovia tekstejä niin suomeksi kuin englanniksi. 
 • Oma-aloitteista, ulospäinsuuntautunutta ja innostunutta suhtautumista uusiin asioihin, tilanteisiin ja ihmisiin.
 • Ennakkoluulotonta asennetta ja halua osallistua myös asiakashankintaan.
 • Järjestelmällistä ja positiivista otetta monenlaisia työtehtäviä kohtaan.

PING Helsinki – Vastuullista vaikuttamista ihmisiltä ihmisille

PING Helsinki on yhteiskunnalliseen ja vastuulliseen viestintään erikoistunut vaikuttavuustoimisto, joka auttaa rohkeita asiakkaitaan muuttamaan maailmaa vaikuttajamarkkinoinnin, sosiaalisen median ja PR:n keinoin.

Uskomme, että tulevaisuuden markkinointi perustuu viestinnän inhimillistämiseen, vaikuttajien ja yleisöjen osallistamiseen sekä ilmiöiden luomiseen vastuullisella ja strategisella otteella.

Jaamme osaamistamme myös tapahtumissa ja valmennuksissa ja kehitämme koko toimialan yhteistä eettistä koodistoa. Toimimme yhteistyössä sekä itsenäisten vaikuttajien että vaikuttajatoimistojen kanssa. Tavoitammme yli 2000 vaikuttajaa Suomesta ja maailmalta. Teemme yhteistyötä Huoltovarmuusorganisaation alaisen Mediapoolin kanssa ja edustamme suomalaisia somevaikuttajia Sisältöryhmässä. Tammikuussa 2020 julkaistiin tuottamamme Luotettavan somevaikuttajan käsikirja.

PING Helsinki on perustaja Inna-Pirjetta Lahden 100% omistama vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys, joka on viimeisen kolmen vuoden aikana erikoistunut nimenomaan yhteiskunnalliseen ja vastuullisuusviestintään yhdessä somevaikuttajien kanssa. Aktiivisia asiakkaitamme ovat mm. Bioteekki, Cursor, Finlandia-talo, Lehtipiste, Messukeskus, Raflaamo, Ruokaboksi, Scandic, Sos Lapsikylä, Storytel, Suomen Partiolaiset, SYKE ja Vetcare.

PING Helsinki

  Minua kiinnostaa: