IMPACT Helsinki – Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma Katso tallenne! →

PING Helsingin Vuoden Valinnat tulee taas!

Tänä vuonna jo viidettä kertaa järjestettävät PING Helsingin Vuoden Valinnat palkitsee vaikuttajamarkkinoinnin tekoja, ilmiöitä, kampanjoita ja henkilöitä ajanjaksolta 1.9.2020 – 30.4.2021. 

Vuoden valinnoissa palkitaan vastuullisesti toteutettuja tekoja, ilmiöitä ja kampanjoita, sekä henkilöitä, joilla on ollut kyky vaikuttaa yhteiskuntaan, edistää keskustelua ja vedota laajasti ihmisten tunteisiin. Palkittavat teot, ilmiöt, kampanjat ja henkilöt edistävät omalla toiminnallaan diversiteettiä sekä eettisyyttä. 

Ehdokkaiden keräys jatkuu aina 23.5. asti, käy siis jättämässä omat suosikkisi ehdolle täällä! Voittajat julkistetaan PING Webinaarissa 15.6. klo 9-11. 

Vuonna 2021 voitosta kilpaillaan viidessä eri kategoriassa, jotka ovat:

  • Vuoden ilmiö: Uudenlainen, ennennäkemätön, yllätyksellinen ja monikanavainen vaikuttajamarkkinoinnin konsepti. Vuoden ilmiö valuu somesta katukuvaan, oikeaan elämään ja kahvipöytäkeskusteluihin. Vuoden ilmiö on sellainen, josta tietävät nekin, jotka eivät aktiivisesti seuraa somea. 
  • Vuoden teko: Iso tai pieni yhteiskunnallinen teko, jossa vaikuttajamarkkinointi on ollut vahvasti mukana. Vuoden teossa korostuu vastuu, hyvän tekeminen ja ongelmakohtien esiintuonti. Ehdokkaat tekivät maailmasta paremman paikan omalla osallistumisellaan.
  • Vuoden oivallus: Oivaltava, rohkea ja erilainen tapa hyödyntää vaikuttajamarkkinointia. Rohkeita keskustelunavauksia ja riskinottoja itselle tärkeistä aiheista. Uskallus tehdä asioita eri tavalla kuin aikaisemmin ja kaataa vanhastaan olemassa olleita muureja.
  • Vuoden vaikuttaja: Vastuullisesti toimiva vaikuttaja, joka on omalla toiminnallaan vienyt toimialaa eteenpäin, sitouttaa ja innostaa yleisöään ja inspiroi vaikuttajakollegoitaan. Vuoden vaikuttaja valitaan yleisöäänestyksellä raadin tekemältä shortlistalta. 
  • Vuoden tsemppari: Vaikuttaja, joka on tuonut iloa ympärilleen, jakanut positiivista fiilistä, ja kannustanut meitä kaikkia tsemppaamaan pandemian aikana. 

Vuoden Valinnat 2021 yhteistyökumppanina toimii Meltwater

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: