IMPACT Helsinki – Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma Katso tallenne! →

PING Helsingin liiketoimintajohtajaksi taloushallinnon ja myynnin moniosaaja Jenni Marttinen

Vastuulliseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttajamarkkinointiin erikoistunut PING Helsinki on kasvanut tasaisen varmasti keskittyen yhä selkeämmin vaikuttavuusviestintään ja merkitykselliseen markkinointiin. Keskittyminen näihin teemoihin yhdistettynä toimialan kasvuun, on kasvattanut pienestä tiimistä muutamassa vuodessa yli miljoonan liikevaihtoa tekevän, 10 hengen asiantuntijaorganisaation, jonka liikevaihto kasvaa myös tänä vuonna yli 30%.

Vuoden alussa liiketoimintajohtajana aloittava Jenni Marttinen (42) on kokenut johtaja, jonka intohimoja ovat myynti, kasvu, talous, prosessit ja ennen muuta merkitykselliset kohtaamiset. Yli 25-vuotisen työuransa aikana hän on valmentajana auttanut menestyksekkäästi satoja yrittäjiä ja yksilöitä kirkastamaan suuntansa, määrittelemään tavoitteensa ja johtamaan itseään ja yritystään kohti yhteistä päämäärää, unelmaa. Nyt Jenni hyppää rohkeasti PING Helsingin liiketoiminnan kehittämisen puikkoihin.

PING Helsingin rohkeus, arvot, tiimi ja draivi mukautua ketterästi maailman muutoksiin on omaa luokkaansa. Haluan olla vahvasti viemässä suomalaista osaamista suurelle yleisölle, kansainvälisille markkinoille ja tukea vastuullista tekemistä ja viestintää, Marttinen kertoo.

On ilo jakaa kasvu- ja liiketoimintaosaamiseni tämän lahjakkaan joukkueen kanssa ja auttaa asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja vaikuttajia onnistumaan merkityksellisen markkinoinnin tekemisessä vakuuttavasti ja vastuullisesti, hän jatkaa.

PING Helsingin asiakkaille uuden liiketoimintajohtajan aloitus tulee näkymään entistäkin varmempana toimitusprosessina sekä kehityshankkeiden vauhdittumisena. PING Helsingin vastuullisuusviestintää helpottava IMPACT-työkalu sai loppuvuodesta Business Finlandin rahoituspäätöksen ja tehdyt pilottihankkeet ovat osoittautuneet menestyksellisiksi niin asiakkaiden kuin vaikuttajien näkökulmasta.

Jenni on taustaltaan juuri oikea henkilö ottamaan ohjat yrityksessäni juuri nyt. Jenni on seurannut pian 10-vuotista matkaani yrittäjänä aivan ensi metreiltä lähtien ja on upeaa saada hänet luotsaamaan liiketoimintamme seuraavia askeleita, kuvailee nimitystä PING Helsingin perustaja ja toimitusjohtaja Inna-Pirjetta Lahti.

Ihmiset muuttavat maailmaa. Intohimoni on auttaa vastuullisia yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä menestymään, onnistumaan arjessa positiivisen energian voimin. RA-KAS-TAN haasteita! On tärkeä päästä tekemään merkityksellisiä asioita ja työtä joka päivä, oppia uutta ja oivalluttaa, Jenni päättää.

Lisätiedot

Inna-Pirjetta Lahti

toimitusjohtaja, perustaja, PING Helsinki

+358 50 376 0824

PING Helsinki on vuonna 2016 perustettu yhteiskunnalliseen ja vastuulliseen viestintään erikoistunut strategisen vaikuttajayhteistyön kumppani, joka yhdistää vaikuttajamarkkinoinnin, vastuullisuusviestinnän ja sosiaalisen median inhimillisen markkinoinnin keinoin.

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: