Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma IMPACT Helsinki 24.5. Katso ohjelma! →

Kovan duunin Casey

Saimme alkuviikosta puhelun, jota olimme odottaneet kuin kuuta nousevaa. Tubestara Casey Neistat vahvistui vieraaksemme PING Helsinki Business Festivalin keynote-puhujaksi!

Niille, jotka eivät Casey Neistatia vielä tunne, kerrottakoon, että kaveri on saavuttanut lähes kaiken, mitä Youtube-tähteys voi diginatiiville tuoda. Vaatimattomista oloista lähtenyt Casey ehti työskennellä erinäisissä hanttihommissa, mm. tiskarina, ennen kuin hän hankki tietokoneen ja videokameran 2000-luvun alussa. Youtubea ei vielä ollut keksitty ja videoita piti jakaa sähköpostitse.

Casey-kuume kohoaa

Reilu vuosi sitten kysyimme yhteisöltämme, kuka olisi inspiroivin mahdollinen tyyppi, jonka porukka haluaisi nähdä PING Helsingin stagella. Caseyn nimi tuli monen suusta ja vaikka stara oli iso ja haaste ilmeinen, aloitimme keskustelun managerin kanssa. Monen mutkan ja pitkän odotuksen jälkeen lopputulos oli meidän kaikkien pettymykseksi kielteinen.

“Entä jos kutsujina olisikin isompi porukka ja Caseylle pedattaisiin monta hyvää syytä tulla Suomeen?”

Caseyn saaminen Suomeen ei siis ollut ihan yhden sähköpostin keikka vaan suomalaisen sisun ja yhteistyön tulos. Viime syksynä yhdistimme voimamme Töttöröö Networkin FOOM FESTIn kanssa. Töttöröön Laurin kanssa kirjoitimme toinen toistaan pidempiä sähköposteja Caseyn managerille ja vastasimme mitä kummallisimpiin kysymyksiin. Töttöröö Networkin verkostot, tiivis yhteistyö ja Laurin sinnikkyys palkittiin myönteisen vastauksen saadessamme.

Koukuttava, inspiroiva, aito

35-vuotiaalla Neistatilla on 6,4 miljoonan seuraajan tubekanava (CaseyNeistat). Hän on uransa aikana käsikirjoittanut, ohjannut, tuottanut, ja esiintynyt paitsi omissa filmeissään ja videoissaan, myös veljensä kanssa HBO:n TV-sarjassa The Neistat Brothers. Neistat valittiin vuoden tubettajaksi vuoden 2016 Shorty Awardseissa. Hän on asettanut uuden standardin sille, kuinka brändit toimivat yhteistyössä digivaikuttajien kanssa ja muovannut itselleen yksilöllisen “ichen sekä uran arvostettuna elokuvantekijänä, bloggaajana ja diginatiivina.

Caseya seuraavat teinien lisäksi lukuisat aikuiset, joista monet itsekin tubettavat. Mikä kaverissa sitten koukuttaa?

Videot ovat teknisesti todella laadukkaita, viraaleja ja sisällöltään inspiroivia. Caseylla on mielenkiintoinen elämänfilosofia ja etenkin videot, joissa hän jakaa ajatuksiaan, jäävät mieleen”, kertoo tubettaja Ville Kankare (Vinkare).

Syy miksi seuraan häntä liittyy erityisesti hänen kykyynsä tunnistaa tulevia trendejä ja selittää selkokielellä, mihin trendeihin markkinoijien tulisi kiinnittää jatkossa huomiota”, sanoo puolestaan kouluttaja ja social selling -guru Sani Leino.

Ensiesiintyminen Suomessa

Vaikka Casey kävi juuri joulun alla korkkaamassa Suomi-neitsyytensä Samsungin videon kuvauksissa Levillä, hän ei ole koskaan aiemmin esiintynyt Suomessa. PING Helsinki Business Festivalissa Casey puhuu tarinankerronnan vaikutuksesta liiketoimintaan. Lisäksi hänet nähdään Töttöröö Networkin FOOM FEST -tapahtumassa kahteen otteeseen. FOOM FESTin puheenvuorot ovat teknisempiä ja kohdennettu videoiden tekijöille ja tubeharrastajille.

Entä mitä PING Helsingin toimistossa tapahtui kun odotettu puhelu alkuviikosta tuli? Kiljuttiin kaksi minuuttia ja korkattiin shampanja.

 

 

sannasalovuori_alabanneri1

 

PS. Kurkkaa täältä muut vahvistuneet keynote-puhujamme ja varmista paikkasi PING Helsinki Business Festareilla. OSTA LIPPU 590€!

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: