Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma IMPACT Helsinki 24.5. Katso ohjelma! →

MySpeaker haastaa puhujat ja yritykset ilmastotalkoisiin

Ota vastaan MySpeakerin ilmastohaaste

Maailman ympäristöpäivänä 5.6. puhujatoimisto MySpeaker on käynnistänyt haasteen ilmastotietoisuuden lisäämiseksi.

Haasteen tavoite on levittää tietoa ilmaston lämpenemisestä ja saada jokainen meistä kantamaan kortensa kekoon ilmaston puolesta. ”Haluamme puhujien kanssa herättää kaikki sen tosiasian äärelle, että teoillamme on merkitystä vain jos samalla saamme kaikkia koskettavan ja tuhoavan ilmaston lämpenemisen hallintaan”, sanoo MySpeakerin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand.

Pelkästään MySpeakerin puhujat tavoittavat vuosittain satoja tuhansia kuulijoita ja kun mukaan saadaan myös muitakin, puhutaan miljoonayleisöistä. Tämä on konkreettinen tapa lisätä tietoisuutta ja toimia vaikuttajana ilmastotalkoissa”, Sjöstrand jatkaa.

MySpeakerin sivuilta on saatavissa ilmastonmuutokseen liittyvää tietoa ja keinoja mitä jokainen voi tehdä tietoisuuden kasvattamiseksi. Kaikki voivat ladata sivuilta valmiita kuvia omiin esityksiinsä ja jaettavaksi sosiaaliseen mediaan.

Haasteen päähahmona toimii löytöretkeilijä, puhuja Patrick ”Pata” Degerman. Viimeisten 25 vuoden aikana Degerman on nähnyt maailman muuttuvan. Hän on suunnitellut ja johtanut erilaisia retkikuntia kaikilla mantereilla. Hän on vieraillut 45 kertaa Arktiksella ja seitsemän kertaa Etelämantereella, ja nähnyt omin silmin ilmaston muuttuvan.

MySpeaker uskoo, että jakamalla tietoa maailman tilasta pystymme vaikuttamaan ihmisten asenteisiin ja valintoihin.

”Puhuminen on tiedon jakamista ja vaikuttamista. Se on myös keino vaikuttaa ihmisten asenteisiin. Ilmastonmuutos on yhteinen huoli, ja puhujana asian esille tuominen on pieni teko, jolla on suuri vaikutus. Haluan haastaa kaikki puhujakollegani ja heidän kanssaan kaikki muutkin jakamaan tietoisuutta ympäristön tilasta”, Degerman sanoo.

Degerman on ollut Suomen kärkeä inspiraatiopuhujana jo yli 15 vuotta ja uudessa ilmastoaiheisessa puheessaan hän herättelee yksilöitä, yhteisöitä ja yrityksiä siihen, mitä he voivat konkreettisesti tehdä ilmaston hyväksi. Visuaalisesti vaikuttava esitys sisältää uniikkia kuvamateriaalia maailman ääriolosuhteista sekä vaikuttavan tarinan, joka on mahdollisuuksiin katsova, mutta tunteita herättävä.

”Asiakkaidemme keskuudessa vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen liittyvät puheenvuorot ovat erittäin kysyttyjä.

Haasteen avulla haluamme laajentaa tietoisuutta ja aktivoida yksilöitä ja yhteisöjä toimimaan vastuullisesti. Kutsumme myös kaikki asiakasyrityksemme levittämään tietoisuutta ja miettimään konkreettisia tekoja ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi”, päättää Sjöstrand.

Kampanjassa on jo mukana nimekkäitä puhujia ja vaikuttajia, jotka tavoittavat suuria määriä ihmisiä puhujakeikoillaan sekä sosiaalisessa mediassa. Mukaan ovat lähteneet Pata Degermanin lisäksi jo Helena Åhman, André Noël Chaker, Mato Valtonen, Harri Gustafsberg, Sami Sallinen, Tom Pöysti, Sampo Kaulanen sekä Inna-Pirjetta Lahti.

 

Pääset lukemaan lisätietoa haasteesta MySpeakerin nettisivuilta.

Meille PING Helsingissä on kunnia olla mukana nostamassa ilmastotietoutta esille omassa toiminnassamme, erityisesti valmennuksissa ja tapahtumatuotannossa. Haastammekin mukaan kaikki Suomen tapahtuma-alan toimijat! Mitä sinä teet ilmaston eteen?

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: