Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma IMPACT Helsinki 24.5. Katso ohjelma! →

Vuoden rohkein tapahtuma-alan yrittäjä erikoispalkinto PING Helsingin Inna-Pirjetta Lahdelle

Inna-Pirjetta Lahti voitti Evento Awards -erikoispalkinnon 4.4.2019

Eilen järjestetyssä Evento Awards -gaalassa jaettiin erikoispalkinto erityisestä rohkeudesta ja näkemyksellisestä riskinottokyvystä tapahtuma-alalla.

Ensimmäistä kertaa jaetun palkinnon sai Inna-Pirjetta Lahti /PING Helsinki ansionaan PING Festival tapahtumakonseptin kehittäminen. PING Festival on ainutlaatuinen tapahtumakonsepti, joka tuo yhteen sosiaalisen median vaikuttajat sekä heidän kanssaan toimivat yritykset.
Pienistä resursseista huolimatta PING Festival on yltänyt tapahtumatuotannoltaan kansainväliset mittapuut täyttävien, ja jopa ylittävien, ammattilaistapahtumien joukkoon jo ollut kahdesti finalistina Evento Awards Yritystapahtumakategoriassa kilpakumppaneinaan mm. Kauppalehti Option Gaala, IBM Suomen päätapahtuma ja lukkoyritys Iloqin historian suurin tapahtumasatsaus. PING Festival on järjestetty neljä kertaa, viimeksi 8.5.2018.
”Tunnustus tuntuu todella merkitykselliseltä paitsi minulle yrittäjänä, myös koko vaikuttajamarkkinoinnin toimialalle, jota ei käytännössä ollut vielä 4 vuotta sitten ensimmäistä PING Festivalia järjestäessämme olemassakaan. PING Festival on myös osoitus siitä, mikä rooli tapahtumalla voi olla uuden toimialan uskottavuuden kasvattamisessa, yhteisten käytäntöjen luomisessa sekä verkostojen luomisessa: Kun koko toimiala tekee yhdessä rohkeita ja uudenlaisia asioita, jotka vahvistavat ilmiöitä, kaikki voittavat. Olen ylpeä yhdessä upean tiimimme kanssa tekemästämme työstä sekä kumppaneista, jotka ovat uskoneet yhteiseen unelmaamme ja mahdollistaneet sen toteuttamisen maailmanluokan tasoisesti.”

Iloitsee Inna-Pirjetta Lahti

Lisätiedot:
Tuomariston puheenjohtaja Petri Hollmén 040 173 7777
Kaikki Evento Awards 21019 -voittajat näet täältä. Onnea voittajille!

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: