fbpx
Inna-Pirjetta Lahti voitti Evento Awards -erikoispalkinnon 4.4.2019

Vuoden rohkein tapahtuma-alan yrittäjä erikoispalkinto PING Helsingin Inna-Pirjetta Lahdelle

Eilen järjestetyssä Evento Awards -gaalassa jaettiin erikoispalkinto erityisestä rohkeudesta ja näkemyksellisestä riskinottokyvystä tapahtuma-alalla.

Ensimmäistä kertaa jaetun palkinnon sai Inna-Pirjetta Lahti /PING Helsinki ansionaan PING Festival tapahtumakonseptin kehittäminen. PING Festival on ainutlaatuinen tapahtumakonsepti, joka tuo yhteen sosiaalisen median vaikuttajat sekä heidän kanssaan toimivat yritykset.
Pienistä resursseista huolimatta PING Festival on yltänyt tapahtumatuotannoltaan kansainväliset mittapuut täyttävien, ja jopa ylittävien, ammattilaistapahtumien joukkoon jo ollut kahdesti finalistina Evento Awards Yritystapahtumakategoriassa kilpakumppaneinaan mm. Kauppalehti Option Gaala, IBM Suomen päätapahtuma ja lukkoyritys Iloqin historian suurin tapahtumasatsaus. PING Festival on järjestetty neljä kertaa, viimeksi 8.5.2018.
”Tunnustus tuntuu todella merkitykselliseltä paitsi minulle yrittäjänä, myös koko vaikuttajamarkkinoinnin toimialalle, jota ei käytännössä ollut vielä 4 vuotta sitten ensimmäistä PING Festivalia järjestäessämme olemassakaan. PING Festival on myös osoitus siitä, mikä rooli tapahtumalla voi olla uuden toimialan uskottavuuden kasvattamisessa, yhteisten käytäntöjen luomisessa sekä verkostojen luomisessa: Kun koko toimiala tekee yhdessä rohkeita ja uudenlaisia asioita, jotka vahvistavat ilmiöitä, kaikki voittavat. Olen ylpeä yhdessä upean tiimimme kanssa tekemästämme työstä sekä kumppaneista, jotka ovat uskoneet yhteiseen unelmaamme ja mahdollistaneet sen toteuttamisen maailmanluokan tasoisesti.”

Iloitsee Inna-Pirjetta Lahti

Lisätiedot:
Tuomariston puheenjohtaja Petri Hollmén 040 173 7777
Kaikki Evento Awards 21019 -voittajat näet täältä. Onnea voittajille!
About the author

PING Helsinki on vaikuttajamediatoimisto, joka tuo yhteen vaikuttajat eri kanavista ja kaikilta toimialoilta. PING Helsingin kautta vaikuttajayhteistyön suunnittelu on helppoa ja tuloksellista olipa kysymys H2H Strategiasta, vaikuttaja-analyysista, kampanjasta, konseptoinnista, kilpailusta tai elämyksistä. PING Helsinki pitää yllä kaikille avointa somevaikuttajien eettistä koodistoa ja tekee jatkuvaa vaikuttajamarkkinoinnin tutkimusta.