IMPACT Helsinki – Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma Katso tallenne! →

Punaisen Ristin Veripalvelulle tuloksellista markkinointia vaikuttajasisältöjen ja mainonnan yhdistämisellä

20.03.2024 - PING Helsinki

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa koko Suomen verihuollosta. Uusia verenluovuttajia tarvitaan jatkuvasti. Vuoden 2023 syksyllä Veripalvelu halusi saada tärkeälle teemalleen näkyvyyttä myös omien kanaviensa ulkopuolella. PING Helsinki pääsi toteuttamaan Veripalvelulle arvopohjaiseen vaikuttajakartoitukseen pohjautuvan vaikuttajakampanjan, jonka tavoitteena oli saada aikaan tavoittavuutta sekä lisätä harkintaa verenluovuttamista kohtaan. 

Kampanjassa oli mukana kolme vaikuttajaa: Sandra Kurki, Kasper Strömman ja Tuomo Kasanen. Yhteistyö toteutettiin Instagramissa. 

Mainonnan avulla autenttisuus skaalautuu merkittävästi

Vaikuttajayhteistöiden avulla herätettiin kiinnostusta ja tavoitettiin merkittävän kokoinen joukko suomalaisia. Vaikuttajan henkilöbrändi ja sisällöntuotantotaidot yhdistettynä mainontaan toimivat erinomaisena yhdistelmänä, jonka avulla tavoitettiin oikeaa kohdeyleisöä ja saatiin aikaan konversiota eli liikennettä sovinkoluovuttajaksi.fi-sivulle. Kampanjan sitoutuneisuus ja konversiot (sivustoklikit) oli korkealla tasolla. 

“Vaikuttajasisältöjen nostaminen mainontaan osoittautui toimivaksi yhdistelmäksi. Tavoitteiden saavuttamisen ydin oli mielestäni onnistuneet vaikuttajavalinnat ja luottamus. Vaikuttajat olivat aidosti kiinnostuneita aiheesta ja teema selvästi kiinnosti myös heidän seuraajiaan”, toteaa Veripalvelun markkinoinnin asiantuntija Hille Nylander.

Lue myös: SOS-Lapsikylän #kannatellaan-kampanja tavoitti 4,1 miljoonaa silmäparia

Tulokset

Orgaaniset tulokset:
Reach:
192 700
Sitoutuneisuus:
3,5 %

Mainonnan tulokset (vaikuttajasisällön sponsorointi):
Vaikuttajamainonnan kattavuus:
174 530
Linkin klikkaukset:
4632“Yhteistyö PING Helsingin kanssa oli sujuvaa ja pysyimme asiakkaana koko ajan ajan tasalla kampanjan etenemisestä. ”

Testaa, voisitko sinä sopia verenluovuttajaksi!

Kaipaatko apua vaikuttajayhteistöiden strategiseen suunnitteluun, oikeiden vaikuttajien löytämiseen tai vaikka kampanjakoordinointiin? – Olemme mielellämme avuksi! Lue lisää vaikuttajamarkkinoinnin palveluistamme täältä.

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: