Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma IMPACT Helsinki 23.5. Katso ohjelma! →

6 syytä osallistua PING Festivalille

PING Festival 2018 tulee, oletko valmis? Anna meidän kertoa, miksi siitä kannattaa innostua!

PING Festival on Pohjoismaiden suurin vaikuttajamarkkinoinnin tapahtuma, jonka ohjelma yhdistää saumattomasti elämyksellisyyden ja hyödyllisyyden.

Festivaali tarjoaa monipuolisen katsauksen sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin trendeihin nyt ja tulevaisuudessa. Case-esimerkit, keynote-puheet, verkostoitumishetket sekä tietenkin säkenöivä afterparty muodostavat kokonaisuuden, joka antaa kaikki tarvittavat eväät vaikuttajamarkkinoinnin tuomiseksi menestyksekkäästi osaksi yrityksen liiketoimintaa.

1. Pääset kuulemaan maailman johtavia sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijoita. Viime vuonna festivaalilla puhuivat mm. kirjailija ja sisältömarkkinointiguru Ann Handley sekä maailmankuulu tubettaja Casey Neistat.

2.Saat kokonaiskuvan sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin tämän päivän ja tulevaisuuden trendeistä. Opit ymmärtämään eron sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin välillä sekä käyttämään näitä tehokkaasti toistensa tukena rakentaessasi yrityksesi markkinointistrategiaa.

3. Osallistut kansainväliseen ja näkyvään business-keskusteluun. Vuoden 2017 festivaalin sosiaalisen median tavoittavuus oli lähes 40 miljoonaa. Osallistumalla festivaalille yrityksesi on näkyvästi mukana siellä, missä tapahtuu.

3. Tapaat kollegoitasi ja löydät keinoja oman sisältöstrategian kehittämiseen. PING Festivalin ohjelma on rakennettu verkostoitumista silmällä pitäen. Meille on tärkeää, että osallistujilla on mahdollisuuksia keskustella, jakaa ideoita sekä luoda uusia kumppanuuksia. Pääset tapaamaan kollegoitasi tavoitteellisesti esimerkiksi Brella-sovelluksen avulla, puhumattakaan rennommista kohtaamisista esimerkiksi afterpartyssa.

4. Saat käytännön neuvoja yrityksesi markkinointistrategian päivittämiseen. PING Festival 2018 tarjoaa 4 keynote-luentoa ja 15 rinnakkaisohjelmaa viidestä eri teemasta. Tapahtumastriimien teemat ovat Transformation, Content, Emotions, Quality, ja Trust. Luvassa on inspiroivaa puhetta, konkretiaa väheksymättä!

5. Opit luomaan kampanjoita, jotka puhuttelevat juuri sinun asiakastasi. Tutustut kotimaisiin ja kansainvälisiin somevaikuttajiin ja näiden näkökulmiin. Solmit kumppanuuksia alasi vaikuttajien kanssa, ja opit ymmärtämään juuri sinulle relevanttien vaikuttajien yleisöjä. Hyppää luotijunaan kohti tehokkaampaa markkinointia!

Tulitko uteliaaksi? Tai saitko neronleimauksen tapahtumaamme koskien? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@pinghelsinki.fi!

Osta lippusi tästä! Festivaalilippu sisältää ruoat, juomat, keynote-luennot, rinnakkaisohjelman, Executive Breakfast -ohjelman, Happy Hour -pöydät puhujien kanssa, Brella -verkostoitumistapaamiset sekä afterpartyn, jossa julistetaan PING Helsingin Vuoden Valinnat.

Tuula Turunen PING Helsinki

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: