Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma IMPACT Helsinki 23.5. Katso ohjelma! →

5 syytä osallistua PING Helsinki Business Festivaliin

PING Helsinki Business Festival

Mietitkö vielä, miksi sinun kannattaisi ostaa lippu PING Helsinki Business Festivaliin? Anna meidän kertoa!

PING Helsinki Business Festival on vuoden hyödyllisin sisältömarkkinoinnin tapahtuma, jonka kattava seminaariohjelma tarjoaa katsauksen sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin tulevaisuuteen ja trendeihin. Näiden lisäksi kuulet tuloksellisia case-esimerkkejä ja saat vinkkejä omaan työhön. PING Helsingin opeilla tuot vaikuttajamarkkinoinnin osaksi yrityksen liiketoimintaa siten, että irrallisten kampanjoiden sijaan syntyy mitattavia tuloksia. 

  1. Opit maailman parhailta sisältöjen ja vaikuttajamarkkinoinnin tekijöiltä. PING Helsinki Business Festivalin puhujat ovat alansa huippuja. Esimerkiksi kirjailija ja sisältömarkkinointiguru Ann Handley on tullut tunnetuksi sisältöbisneksen vaikutusvaltaisimpana naisena ja maailmankuulu tubettaja Casey Neistat on luonut tarinankerronnasta inspiroivan ja menestyneen bisneksen.
  2. Saat kattavan katsauksen sisältöjen ja markkinoinnin tulevaisuudesta ja niiden uusista virtauksista. Opit ymmärtämään mitä eroa on sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnilla ja tunnistat itsellesi ja yrityksellesi sopivimmat markkinointikeinot. Kuulet puheenvuoroja, jotka kannustavat kysymään ennemmin ”miksi” kuin ”miten”?
  3. Kuulet, miten kollegasi tekevät ja saat työkaluja oman sisältöstrategian kehittämiseen ja sparraamiseen. Kaiken PING Helsinki Business Festivalin ohjelman tavoitteena on törmäyttää tapahtuman osallistujat ja laajentaa näiden ammatillisia verkostoja. Pääset tapaamaan kollegoitasi suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti esimerkiksi Brella-työkalun avulla.
  4. Löydät konkreettisia välineitä ja keinoja oman työn tehostamiseen ja suunnitteluun. PING Helsinki Business Festivalin tarjoaa kaikenkaikkiaan yli 20 rinnakkaissessiota viidestä eri teemasta. Näistä jokainen tarjoaa myös konkretiaa inspiroinnin ja innostamisen lisäksi. Tapahtumastriimit ja teemat ovat tulevaisuus, vastuullisuus, vaikuttavuus, luovuus ja herkku.
  5. Tapaat sekä kotimaisia että ulkomaisia somevaikuttajia ja vaikuttajayhteisöjä kattavasti eri aloilta. Saat kontakteja oman alasi somevaikuttajiin ja pääset sisälle bloggaajien, tubettajien ja somejulkkisten elämään. Opit ymmärtämään näiden yleisöjä ja näkökulmia ja pystyt solmimaan kumppanuuksia, joilla juuri sinun asiakkaasi tavoitetaan.

Haluatko kysyä vielä jotain? Tai onko sinulle loistava idea PING Helsinki Business Festivaliin liittyen? Laita meille viestiä osoitteeseen info at pinghelsinki.fi!

 

 

ostalippu

Emmi Nuorgam

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: