Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma IMPACT Helsinki 23.5. Katso ohjelma! →

PING Helsinki yhteistyöhön Torikortteleiden kanssa

PING Helsinki ja Torikorttelit yhteistyö
Mitä sinä olet aina halunnut tehdä tyhjällä liiketilalla? Onko sinulla unelma, joka vaatii vain toteutuspaikan? 
Avaamme ensi vuonna Helsingin Torikortteleihin ainutlaatuisen vaikuttajien osaamista esittelevän PING Gallerian, joka on kuin jatkuva PING Festival tarjoten elämyksiä, inspiraatiota, oppimista ja verkostoitumismahdollisuuksia vuoden ympäri.
Käynnistämme samalla Torikortteleiden kanssa uuden, luovan ja innostavan yhteistyökonseptin. Tarjoamme Torikortteleista vaihtuvia tiloja maksutta vaikuttajien käyttöön. 
Yhdessä vaikuttajien kanssa kehitettävän konseptin tavoitteena on elävöittää keskustaa ja löytää uusia tapoja Torikortteleiden liiketilojen hyödyntämiseen. Konsepti tarjoaa tyhjän tilan vaihtuvien vaikuttajien käyttöön maksutta aina kuukaudeksi kerrallaan. Ideoita sisäpihojen ja korttelialueen kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen toteutetaan myös mielellään.
Ensimmäinen vapautuva tila sijaitsee Aleksanterinkatu 28:ssa, jossa on tällä hetkellä Cocktails & Dream -baari. Tilassa on isot näyteikkunat Senaatintorille, kaksi sisäänkäyntiä (Aleksanterinkadulta ja Kiseleff-talosta), sekä vesipiste. Tilan upea uniikki yksityiskohta on pieni koristeltu tuulikaappi. Tilassa on laattalattia, valkoiset seinät, ja valaistuksena valokiskot spoteilla. Tilassa on myös hissi talon kellarikerrokseen.
Miten sinä hyödyntäisit tilaa? Olisiko se podcast-studio, striimaus-olkkari, second hand -putiikki, kahvila, pop-up myymälä, luova ideahautomo, työhuone keskellä historiallisen Helsingin ydintä, valokuvausstudio, vai jotakin aivan muuta?
Konsepti lanseerataan ystävänpäivän aikaan helmikuussa 2021 järjestettävillä Lemmenviikoilla, mutta kartoitamme ideoita, ajatuksia ja kiinnostuneita koko vuoden ajalle.
Järjestämme yhteisen ideointiworkshopin Zoomissa tiistaina 15. joulukuuta klo 15-16:30., jolloin olet lämpimästi tervetullut ideoimaan kanssamme ja kysymään tarkemmin yksityiskohdista.
Kerro meille siis oma ideasi ja hae mukaan täällä!
Valitsemme toteutettavat ideat yhdessä Torikortteleiden kanssa mahdollisimman pian ja täytämme kalenteria jatkuvasti. Viestimme kaikille mukaan hakeneille viimeistään kuukauden sisällä hakemuksen täyttämisestä.

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: