Please install and activate the "Revolution Slider" plugin to show the slides.

Oletko Business Hippie?

Mikäli johdat tai teet digimarkkinointia, viestintää, sisältömarkkinointia ja/tai sosiaalista mediaa, olet etsimämme Business Hippie! PING Helsinki Business Festival tarjoaa markkinointiviestinnän ammattilaisille ja päättäjille tuoreimman tiedon ja parhaat kontaktit tuloksellisen sisältömarkkinoinnin tekemiseen ja kehittämiseen.

...vai kenties Content Guru?

Bloggaaja, tubettaja, instaaja, snäppääjä tai muu digitaalinen vaikuttaja, PING Helsinki on the place to be juuri sinulle! Täällä vaikuttajamarkkinoinnin tekijät kohtaavat toisiaan ja potentiaalisia yhteistyökumppaneita rennossa ilmapiirissä. Oppimisen ja verkostoitumisen lisäksi PING Helsinki Business Festival tarjoaa ne kuuluisat ihan parhaat bileet. Kirsikkana kakussa ovat torstain workshopit, joissa pääset hiomaan käytännön taitojasi huippuunsa!

 

PING Helsinki Business Festival tuo Helsingin ytimeen maailman kovimmat sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin visionäärit. Ohjelmassa on valovoimaisia keynote-puheenvuoroja, vuorovaikutteisia workshoppeja, yllätysesiintyjiä ja iltajuhla, jota ei kannata missata! Kaikki ohjelma nivoutuu viiden pääteeman ympärille: tulevaisuus, vaikuttavuus, vastuullisuus, luovuus ja herkku.

Huom! Ohjelma päivittyy talven mittaan.

Ann Handley

The world’s first Chief Content Officer

Emilia Lahti

Sisututkija ja aktivisti

Shawn Smith

The Mobile Pro

Elina Lammintausta

Digital Marketing planner, Neste

Sebastian Canaves

Founder, Off The Path

Heli Ruotsalainen

Head of Social Media, Dentsu Aegis Network

Ketä muita?

Seuraa ohjelman päivittymistä!

Kohtaa spontaanisti tai sovitusti!

Inspiroivan ja osallistavan ohjelman lisäksi PING Helsinki Business Festivalissa on varattu reilusti aikaa sille tärkeimmälle: kohtaamisille. Saat osallistujalistat jo ennen tapahtumaa ja voit sopia tapaamiset kiinnostavimpien henkilöiden kanssa Brella-palvelun kautta. Sen lisäksi päivä on täynnä spontaaneja kohtaamisia mm. taukojen, tarjoilujen, lounaan sekä yhdessä tekemisen ja kokemisen keinoin.

PING Helsinki Business Festival on kiistatta vuoden kovin vaikuttajamarkkinointitapahtuma.

Varaa paikkasi heti ja saat sen Early Bird -hinnalla! Lippuja myynnissä rajallinen määrä.

Clarion Hotel Helsinki

Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki