IMPACT Helsinki – Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma Katso tallenne! →

IMPACT Helsinki – merkityksellisen markkinoinnin ammattitapahtuma järjestetään 11.5.2023

Haluatko oppia viestimään vastuullisuudesta avoimesti ja vaikuttavasti? Haluatko kehittää merkityksellistä markkinointia somevaikuttajana tai organisaation edustajana? PING Helsinki järjestää ensimmäistä kertaa merkityksellisen markkinoinnin tapahtuman, joka kantaa nimeä IMPACT Helsinki. Tapahtuma tuo yhteen muutoksentekijät, jotka haluavat viestiä vastuullisuudesta avoimesti vuorovaikutteisessa mediaympäristössä. Tapahtuman virtuaaliosuus on avoin kaikille, ja sen tavoitteena on antaa työkaluja vaikuttavaan viestintään ja merkitykselliseen markkinointiin niin somevaikuttajille kuin yrityksille ja organisaatioille.

Tapahtuman ohjelma koostuu monipuolisista keynote-puheenvuoroista, case-esimerkeistä ja keskusteluista. Inna-Pirjetta Lahti PING Helsingistä ja Riikka-Maria Lemminki Marketing Finlandista avaavat päivän johdannolla, jossa keskustellaan markkinoinnin ja viestinnän roolista vastuullisuuden työkaluina.

Puhujalistalta löytyy somevaikuttaja ja toimittaja Noora Shingler sekä tutkija ja apulaisprofessori Pia Polsa Hankenilta. Shingler avaa puheessaan vaikuttamisen rohkeuden merkitystä, kun taas Polsa käsittelee vastuullisen markkinoinnin teemoja ja pureutuu erityisesti tiedottamisen ja vaikuttamisen eroihin. Tapahtuman aikana käsitellään myös erilaisia case-esimerkkejä, joiden avulla päästään konkreettisesti syventymään vastuullisen markkinoinnin eri näkökulmiin. Näiden esimerkkien kautta osallistujat saavat käytännön vinkkejä ja työkaluja vastuullisuuden edistämiseen markkinoinnissa. Tapahtuman moderaattoreina toimivat Markus Liimatainen Hyvin Sanottu -hankkeesta ja tarinankertoja Inari Fernández.

Tapahtuman järjestää PING Helsinki, yhteistyössä Marketing Finlandin, Procomin, YLE:n Hyvin Sanottu -hankkeen, Someturvan, Pikku-Finlandian ja Lyytin kanssa.

IMPACT Helsinki on tärkeä tapahtuma kaikille niille, jotka haluavat edistää vastuullisuutta markkinoinnissa ja viestinnässä. Tapahtuma tarjoaa arvokasta tietoa ja työkaluja vastuullisuuden edistämiseen ja avaa uusia näkökulmia markkinointiin ja vaikuttamiseen.

Tapahtuman livestreamia mahtuu katsomaan rajallinen määrä osallistujia, joten varmista paikkasi täältä pikimmiten.

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: