IMPACT Helsinki – Arvopohjaisen markkinoinnin ammattitapahtuma Katso tallenne! →

PING Helsinki jatkoi vaikuttavaa kasvuaan

Vuosi 2022 on toinen peräkkäinen vahvan kasvun vuosi PING Helsingille: olemme tehneet yli 100 projektia 50 eri yrityksen ja organisaation kanssa sekä työllistäneet yli 300 vaikuttajaa, joiden kanssa olemme yhdessä luoneet yhä merkityksellisimpiä yhteistöitä. Tämä on hieno saavutus hurjaa vauhtia muuttuvalla alalla ja harmaita pilviä sisältävällä markkinoinnin toimintakentällä.

Kasvu tulee ihmisistä

PINGin Sydäntiimissä on nyt 2022 vuoden lopussa jo 10 ammattilaista. Teemme lisäksi tiiviisti töitä useiden freelancereiden kanssa, jotka hoitavat yhteyksiä vaikuttajiin ja tuottavat sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Vuoden aikana olemme toteuttaneet yli 100 projektia, joiden yhteydessä olemme tehneet yhteistyötä yli 300 upean suomalaisen vaikuttajan kanssa. Toimintamme työllistävä vaikutus on merkittävä kun maksettujen vaikuttajapalkkioiden määrä on yli puoli miljoonaa euroa vuodessa.

Lisää keskustelua vastuullisuudesta

Yhä useampi yritys ja organisaatio on tämän vuoden aikana halunnut herättää somessa keskustelua erilaisista vastuullisuusteemoista. Jo puolet PING Helsingin projekteista liittyykin keskustelun herättämiseen puhtaan kaupallisen viestin asemesta. Lanseerasimme keväällä PING Impact -yhteisön vaikuttajille, joita kiinnostaa erityisesti yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Yhteisön tavoitteena on tarjota kaupallisten yhteistöiden lisäksi tukea vaikuttajien yhteiskunnalliseen viestintään.

Yhteiskunnalliset ja esim. vastuullisuuteen liittyvät aiheet herättävät usein kiivasta keskustelua, jolloin kaikenlainen tuki on tarpeen. Pingiläiset Inna-Pirjetta Lahti ja Tuomo Meretniemi julkaisivat huhtikuussa 2022 kirjan Muuta maailmaa somessa – hyväntekijän käsikirja, jossa paneudutaan syvällisesti somessa tehtävään vaikuttavuusviestintään.

Uusia alkuja

Saimme vuoden aikana ilon allekirjoittaa yhteistyösopimuksen 20 uuden asiakkaan kanssa, joiden kanssa yhteistyö jatkuu myös ensi vuonna. Yhteensä teimme yhteistyötä lähes 50 yrityksen ja organisaation kanssa. Hienointa työssä ovat mahtavat asiakkaat, kiitos teille!

Kasvun hienous ja vaikeus

Yhtiön kasvaessa moni asia helpottuu, mutta samalla moni asia myös monimutkaistuu. Keväällä huomasimme tiimimme taas kasvaneen ja päätimme tehdä matkan yrityksemme arvojen juurille. Kävimme rehellisiä, rohkeita, avoimia ja kipeitäkin keskusteluja siitä, millainen työpaikka PING Helsinki on ja haluaa olla. Nyt puoli vuotta myöhemmin olemme vahvempia ja yhtenäisempiä kuin koskaan. Kaikki pingiläiset ovat nyt entistäkin sitoutuneempia selkeämpään yhteiseen missioon: Haluamme muuttaa maailmaa merkityksellisen markkinoinnin ja vastuullisen viestinnän keinoin.

Tätä emme kuitenkaan voi tehdä yksin, vaan se vaatii saumatonta yhteistyötä teidän; asiakkaidemme, vaikuttajien ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Jatketaan hyvää työtä yhdessä myös vuonna 2023!

PING Helsinki

    Minua kiinnostaa: