PING Helsinki on riippumaton, koko vaikuttajamarkkinoinnin toimialan yhdistävä sarja tapahtumia ja yhteisö, jonka rikkaus on erilaisissa näkökulmissa ja niiden törmäyttämisessä.

Tarvitseeko yrityksesi sisältö- tai vaikuttajamarkkinoinnin sparrausta, kouluttamista tai kehittämistä? Lähetämme PING Helsinki Ambassadors -iskuryhmämme apuun!

Vai etsitkö tekijää sisältömarkkinoinnin tai vaikuttajamarkkinoinnin kampanjaasi? Me tunnemme kaikki alalla toimivat yritykset ja löydämme verkostostamme tarpeisiisi sopivan yrityksen. 

Joonas Pesonen

Snapchatin oma filosofi, kaikkien alojen asiantuntija ja koko kansan lankomies.

Joonas Pesonen

Joonas Pesonen eli tuttavallisemmin @pesojoonas on Snapchatin oma filosofi, kaikkien alojen asiantuntija ja koko kansan lankomies. Vauhdikkaista ja vaaleanpunaista hattaraa pursuilevista snäpeistä tunnettu somepersoona jakaa hyvää mieltä ja rohkeutta seuraajilleen ja pohdiskelee elämän kauneutta arkisten asioiden kautta. Folke Westinäkin toiminut Tjäreborg-Live matkailushown isäntä taitaa liikkuvan kuvan, vuorovaikutuksen ja tarinallisuuden yhtä hyvin kuin Suomen kuntien väkiluvut. Joonas työskentelee Tubettajana Taloudellinen Tiedotustoimisto TATissa.

Maiju Kauppila

Monitoiminainen, joka hallitsee monet eri somekanavat kuin omat taskunsa.

Maiju Kauppila

Pinkit korkokengät blogia Apulehden verkkosivuilla ylläpitää Maiju (Marjo Kauppila). Maiju on reilut 50-vuotias monitoiminainen, joka hallitsee somekanavat kuin omat taskunsa. Ensimmäisen bloginsa Maiju perusti heinäkuussa 2005 ja on siitä lähtien blogannut säännöllisesti. Tämän jälkeen on Maiju ottanut haltuunsa suuren liudan muita sovelluksia. Blogiaan Maiju päivittää melkeinpä päivittäin ja rakkaimmat aihealueet ovat muoti, kauneus, hyvinvointi, keliakia sekä arjen kauneus. Elämänilo löytyy ja se näkyy varmasti kaikissa kanavissa.

Pinkit korkokengät

Panu Lempiäinen

Panu on Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut pitkän linjan matkabloggaaja.

Panu Lempiäinen

Panu on Puolassa asunut ja Trans-Siperiassa junaillut pitkän linjan matkabloggaaja. Hän on kirjoittanut Panun matkat -blogiaan vuodesta 2011. Itä-Euroopasta intoileva Panu lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille, mutta arvostaa pienen tytön isänä myös lähimatkailua. Panulle mikään reissu ei ole liian pieni tehtäväksi, ja kirjallisuustieteen maisterina hän rakastaa kokemustensa tulkintaa. Työelämässä Panu tekee uraa viestinnässä, ja somemaailmassa hänet muistetaan myös hääbloggaaja Herra Sulhasena.

Panun matkat

Karoliina Åman-Yildiz

Äiti, matkustelija, kahvin rakastaja, kommunikaatiosta syttyvä ja projekteista intoa ammentava seikkailijatar.

Karoliina Åman-Yildiz

Karoliina Åman-Yildiz on viestinnän ammattilainen ja jo vuodesta 2008 blogannut äiti, matkustelija, kahvin rakastaja, kommunikaatiosta syttyvä ja projekteista intoa ammentava seikkailijatar. Hän innostuu ideoinnista, saa voimaa haasteista ja näkee lopputuloksessa aina enemmän kuin pelkän mahdollisuuden: sen, mitä kaikkea tuon mahdollisuuden takana häämöttää. Tasapainoinen kokonaisuus spontaaniutta ja yksityiskohtiin takertumista on Karoliinan työskentelyn ydin, ja kun on ihmisenä helposti innostuva ja luontaisesti positiivinen on tuo kaikki helposti kanavoitavissa myös lopputulokseen, niin kirjalliseen kuin suulliseenkin.

From Karoliina

Pia Alapeteri

Ruokabloggaaja, sisällöntuottaja, kustannustoimittaja ja wannabe-ruokakirjailija, joka rakastaa kirpeitä syysaamuja, pakkasenpuremia puolukoita ja jälkiruokaviinejä.

Pia Alapeteri

Pia Alapeteri on nelikymppinen ruokabloggaaja, sisällöntuottaja, kustannustoimittaja ja wannabe-ruokakirjailija, joka rakastaa kirpeitä syysaamuja, pakkasenpuremia puolukoita ja jälkiruokaviinejä. Sydän sykkii myös luomu- ja lähituotannolle, ruokayrittäjyydelle, yhteisöllisyydelle, yhdessä syömiselle, kaupunkiviljelylle, Helsingin ravintolakulttuurille ja ruokareissaamiselle. Keväällä 2015 syntynyt Lyhyenä hetkenä -blogi tunnetaan kauniista kielestä, tarinankerrontaa hyödyntävästä reseptiikasta sekä puolikuivasta huumorista, joka kumpuaa kahden insinöörin yhteisestä keittiöstä.

Lyhyenä hetkenä

Tiia Rantanen

Helsingintamperelainen yrittäjä, vapaa toimittaja ja bloggaaja, joka rakastaa supermarketteja ja realityohjelmia.

Tiia Rantanen

Tiia Rantanen, 33, on helsingintamperelainen yrittäjä, vapaa toimittaja ja bloggaaja, joka rakastaa supermarketteja ja realityohjelmia, pelkää perhosia ja uskoo, että talouspaperi on takuuvarma aikuisuuden merkki. Tiia kirjoittaa lehtiin ravintola-, kulttuuri-, viihde-, ihmissuhde- ja lifestylejuttuja, ja blogiin ihan mitä sattuu – kunhan se on hauskaa. Lisäksi hän toimii juontajana Kuulitsä? -nimisessä podcastissa ja podcast-nistinä keittelee audio- ja videoideoita minkä ehtii. Tiialle tärkeintä kaikessa on kepeys ja itselleen nauraminen. Niin ja oikea kielioppi.

Mua lemmitkö vielä Kustaa

Eino Nurmisto

Hallitsee sujuvasti niin vakavat aiheet, elämänmakuiset tarinat kuin kevyemmätkin jutut.

Eino Nurmisto

Eino Nurmisto on ihana höpöttelijä, valokuvaaja, bloggari ja monialainen osaaja, joka tunnetaan parhaiten Tämän kylän homopoika -blogistaan. Blogi on kasvanut kuudessa vuodessa henkilökohtaisesta avautumisesta palkituksi ja pidetyksi mielipidevaikuttajaksi. Eino hallitsee sujuvasti niin vakavat aiheet, elämänmakuiset tarinat kuin kevyemmätkin jutut. Hän ei pelkää kehittää itseään uusien asioiden parissa: kuluneen vuoden aikana aloittanut vloggaamisen sekä kehittynyt Turun parhaaksi Vesa-Matti Loiri –imitaattoriksi.

Tämän kylän homopoika
einonurmisto.com

Hanne Kettunen

Digialan yrittäjä, ylisuorittaja, laiskottelija – ja valeäiti.

Hanne Kettunen

Hanne on digialan yrittäjä, ylisuorittaja, laiskottelija – ja valeäiti. Valeäiti on kotiäitiyden tylsyyden temppelissä syntynyt päiväkirja, terapiatuoli ja keskustelunavaus. Hannen terävä kynä viihdyttää ja liikuttaa niin lapsiperheellisiä kuin väsyneitä mutta innokkaita uratykkejäkin. Hanne kirjoittaa juuri siitä, mikä sinuakin ärsyttää, ilahduttaa, hävettää tai himottaa. Rehellisesti ja suoraan, arjen huumorin kautta. Hanne on intohimoinen tarinankertoja, koripalloilija, käsien heiluttaja ja muutoksen vauhdittaja.

Valeäidin tunnustukset

Hanna Hurtta

Reseptiikan ja ruoka-aiheisten sisältöjen lisäksi Hanna on kotonaan somessa ja kameran takana.

Hanna Hurtta

Hanna Hurtta on ruoan ammattilainen, pitkän linjan bloggaaja, taaperokaksosten äiti ja tuore omakotitaloasukas. Reseptiikan ja ruoka-aiheisten sisältöjen lisäksi Hanna on kotonaan somessa ja kameran takana. Ruokablogi Hannan soppa juhlii vuonna 2017 kymmenvuotista taivaltaan ja sen rinnalla toimii kolmisen vuotta sitten perustettu lifestylempi perheblogi Soppaa ja sirkushuveja. Hannan päivätyö löytyy suuren suomalaisen ruokamedian parista.

Hannan soppa
Soppaa ja sirkushuveja

Konsta Linkola

On luontoa rakastava valokuvaaja, seikkailija ja yrittäjä.

Konsta Linkola

Konsta Linkola on luontoa rakastava valokuvaaja, seikkailija ja yrittäjä. Nuoresta iästään huolimatta herättää Konsta huomiota kuvillaan jo maailmanlaajuisesti. Kuvausaiheita hän ammentaa luonnon ja kulttuurien kokemisesta. Oman yritystoiminnan 16-vuotiaana aloittanut Linkola nauttii yhdessä tekemisestä, tarinankerronnasta sekä sisältömarkkinoinnista. Konstalle PING on huikean tapahtuman lisäksi tapa oppia ja luoda yhdessä uutta ja upeaa. Valokuvauksen lisäksi Konsta haluaa kehittyä myös projektien suunnittelussa johon hän uskoo Ambassador toiminnan tuovan uusia eväitä.

konstalinkola.com

Katarina Kirvesmäki

Elämän fiilistelijä, joka taltioi suosikkihetkensä kuvin sekä videoin pieni pilke silmäkulmassa.

Katarina Kirvesmäki

Katarina on fiilistelijä, joka taltioi suosikkihetkensä kuvin sekä videoin pieni pilke silmäkulmassa. Hän on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä ja tutustuu mielellään uusiin ihmisiin heiltä uutta oppien. Häntä kuvaillaan usein avoimeksi, positiiviseksi sekä tasapainoiseksi tyypiksi. Katarina toimii valokuvaaja -yrittäjänä ja kirjoittaa blogiinsa treeneistä, ruuasta, valokuvauksesta sekä elämästä yleensä. Hänen unelmansa on päästä matkustelemaan niin paljon kuin mahdollista ja saada tehdä työkseen jotain, mistä aidosti nauttii päivä toisensa jälkeen.

Keep on growing
Katarina Kirvesmäki

Johanna Koskiranta

Elämyksiä myös arjen keskellä – siinä tavoitetta, kun perheeseen kuuluu insinööri, kaksi pikku teiniä ja mäyräkoira.

Johanna Koskiranta

Johanna Koskiranta on ruokaa, viiniä, matkustamista ja mökkeilyä rakastava porilainen valokuvaaja-yrittäjä. Keittiössään hän etsii täydellisiä makuyhdistelmiä. Viinejä, jotka tekevät elämästä ja ruoasta parempaa. Matkakohteita, jotka sykähdyttävät. Elämyksiä myös arjen keskellä – siinä tavoitetta, kun perheeseen kuuluu insinööri, kaksi pikku teiniä ja mäyräkoira. Johanna tuottaa yrityksille sisältöä ruokaan, viiniin ja matkailuun liittyen sekä tarvittaessa kampanjasuunnittelua, some for dummies konsultointia ja kaikkea mistä hän itsekin innostuu.

Hellan ja viinilasin välissä

Marinella Himari

SEO-konsultin ja sisältösuunnittelijan vakanssissa työskentelevä pitkän linjan matkabloggaaja.

Marinella Himari

Marinella ”Nella” Himari on yleensä kalassa, kuvaamassa tai kirjoittamassa. SEO-konsultin ja sisältösuunnittelijan vakanssissa työskentelevä pitkän linjan matkabloggaaja tunnetaan myös Kaukokaipuu -blogistaan sekä #suomiretki-haasteen perustajana. Nellan julkaisemat sisällöt ovat yleensä maisemin kuvitettuja muistorikkaita pakinoita. PINGin perustajajäsenenä ja nykyisenä ambassadorin nainen haluaa olla mukana puhumassa löydettävän ja kerronnallisen sisällön puolesta sisältömarkkinoinnin kentällä.

Kaukokaipuu matkablogi

PS Olen vegaani

Molempien intohimona on kuitenkin tehdä inspiroivaa, helposti lähestyttävää, välitöntä ja viihdyttävää somea!

PS Olen vegaani

Pajun ja Minnin uunituoreella “PS Olen vegaani” -tubekanavalla innostetaan ihmisiä kasvipohjaiseen ruokailuun: vegaaniruoka ei ole vaikeaa eikä tylsää! Paju & Minni tutustuivat someuskollisesti #adidasheimo -juoksukoulussa vuonna 2015 ja ovat siitä asti tienneet, että johonkin mielenkiintoiseen hommaan olisi hauskaa heittäytyä yhdessä! Pajulla on myymälävisualistin taustaa ja Minni on koulutukseltaan ruotsinope. Oikeasti molempien intohimona on kuitenkin tehdä inspiroivaa, helposti lähestyttävää, välitöntä ja viihdyttävää somea!

She goes with the flow

Sari Venäläinen

Maailmalle sydämensä ripotellut 27-vuotias bloggaaja, joka rakastaa yli kaiken matkailua, valokuvaamista, kirjoittamista sekä pitkiä illallisia.

Sari Venäläinen

Sari on maailmalle sydämensä ripotellut 27-vuotias bloggaaja, joka rakastaa yli kaiken matkailua, valokuvaamista, kirjoittamista sekä pitkiä illallisia, joihin kuuluu vähintään seitsemän ruokalajia ja saman verran viiniä. Näistä raaka-aineista on rakennettu Sarin jo kahdeksan vuotta sitten perustettu La Vida Loca 2.0-matkablogi, joka on mm. listattu suomalaisten matkailublogien TOP-10-listalle. Sarin erikoisalaa ovat humoristiseen tyyliin kerrotut tiukat faktat, joista on sekä hyödyksi että viihdykkeeksi.

La vida loca 2.0

Jani Koskinen

Maailman ensimmäinen miesten ylläpitämä lahjoihin, juhliin, paketointiin ja erilaisiin DIY-ideoihin keskittyvä blogi.

Jani Koskinen

Jani on tee se itse -ideanikkari Kaikki Paketissa -blogin takaa. Kaikki Paketissa on maailman ensimmäinen miesten ylläpitämä lahjoihin, juhliin, paketointiin ja erilaisiin DIY-ideoihin keskittyvä blogi. Janin maailmassa arkisetkin asiat saavat uuden merkityksen ja yllätyksellisyys on kaiken suola: jäätelöstä syntyy sandaalit, pyykkipojista maljakko ja kehyksestä avainnaulakko. Kädentaitojen lisäksi Janin osaamisalueisiin kuuluvat mm. monikanavainen sisällöntuotanto, markkinointi ja SEO.

Kaikki paketissa

Pirkko Schildt

Seniori-iässä oleva pariskunta bongailee maita ja alueita, ei kuitenkaan turhan vakavasti vaan matkailusta nauttien.

Pirkko Schildt

Meriharakan matkassa pääset kaikkialle maailmaan. Jo seniori-iässä oleva pariskunta bongailee maita ja alueita, ei kuitenkaan turhan vakavasti vaan matkailusta nauttien. Matkustamme kaikilla tavoilla: omatoimisesti, risteillen ja valmiilla kiertomatkoilla. Matkablogiimme onkin jo yli 10 vuoden aikana kertynyt juttuja yli 100 maasta – ja lisää tulee koko ajan. Meiltä löydät niin kohdekuvaukset kuin arviot matkanjärjestäjistä ja perustiedot maabongausharrastuksesta. Tervetuloa mukaan, matkalle!

Meriharakka

Maria Hakkala

Innostuu televisio-ohjelmien juonista, juoruista, kulisseista ja tuotannoista, sekä pohtii äitiyttä ja sen mukanaan tuomia mullistuksia.

Maria Hakkala

Maria Hakkala on turkulainen bloggaaja, jonka pääkanava on televisiosarjoihin keskittyvä The Variety Show -televisioblogi. Maria innostuu televisio-ohjelmien juonista, juoruista, kulisseista ja tuotannoista, ja tv-ohjelmien katsomisen jälkeen parasta on vain niistä bloggaaminen! Kesällä 2016 syntyneen esikoisen myötä Maria kirjoittaa myös The Baby Show -äitiysblogia, joka keskittyy pohtimaan äitiyttä ja sen mukanaan tuomia mullistuksia. Äitiyden solmuja Maria avaa lukijoidensa kanssa blogissa, välillä naurun ja väillä itkun säestämänä.

Variety-show
Baby-show

Henriikka Simojoki

Viestinnän parissa työskentelevä some- ja digimimmi, väsymätön projekti-ihminen ja armoton fiilistelijä.

Henriikka Simojoki

Henriikka Simojoki on viestinnän parissa työskentelevä some- ja digimimmi, väsymätön projekti-ihminen ja armoton fiilistelijä. Aamukahvilla-blogissa puidaan muun muassa matkustusta, designia, kulttuuria, ruoanlaittoa ja leivontaa, yllättäviä seikkailuja sekä pitkiä kahvihetkiä. Blogi on yhdistelmä visuaalista ilotulitusta ja kepeästi kulkevaa, toisinaan syvällisempääkin tekstiä, jonka keskiössä on rivien välissä kulkeva itseironia ja intohimo elämään ja kirjoittamiseen.

Aamukahvilla

Jenny Belitz-Henriksson

Helsinkiläinen toimittaja ja tietokirjailija, paremman arjen fiilistelijä.

Jenny Belitz-Henriksson

Jenny Belitz-Henriksson on helsinkiläinen toimittaja ja tietokirjailija, paremman arjen fiilistelijä, joka on pian viisi vuotta kirjoittanut Vastaisku ankeudelle -blogia. Jenny on myös LCF Life Coach, FAF personal trainer ja ryhmäliikunnanohjaaja, joka luennoi mielellään hyvästä elämästä, arjen pienistä valinnoista ja ilon, onnellisuuden ja hyvinvoinnin lisäämisestä jokaiseen päivään. Aina käytännön arkea ei ole helppo muuttaa, mutta silloinkin omiin asenteisiin ja näkökulmiin voi vaikuttaa.

Vastaisku ankeudelle

Minna Luoma

Sisällöntuottaja, sisältömarkkinoija, some- personal trainer, bloggaaja ja pitkän työuran tehnyt toimittaja.

Minna Luoma

Sanat ovat Minna Luoman elanto ja elämäntapa. Hän on sisällöntuottaja, sisältömarkkinoija, some- personal trainer, bloggaaja ja pitkän työuran tehnyt toimittaja, jonka sydän sykkii kotiseudulle keskiselle Uudellemaalle, kulttuurille, matkailulle sekä itsestä ja toisista huolehtimiselle. Minna työskentelee omassa sisältötoimistossa nimeltään Rouva Sana. Rouva Sana tuottaa sisältöjä sanoin ja kuvin sekä sparraa yrityksiä sisältömarkkinoinnin ja somen saloihin. Mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi, ja jokainen tarina ansaitsee tulla kerrotuksi – ja parhaiten se tapahtuu somessa ja verkossa.

Rouva sana

PING Helsinki on vaikuttajamarkkinoinnin hubi. Kumppanimme ovat vaikuttajamarkkinoinnin parhaita osaajia Suomesta, joilta löytyy kirkkain näkemys tuloksellisten vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoiden tekemiseen. Kumppanimme edustavat monenlaisia vaikuttajia eri kanavista ja kaikilta toimialoilta. Yhdessä me taiomme parhaat talentit yrityksesi viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin etsimme tarpeisiisi sopivan vaikuttajamarkkinoinnin yhteisön! 

Vaikuttajamarkkinoinnin yhteisöt Suomessa:

A-lehdet

A-lehdissä tehdään parasta sisältöä unelmiin ja elämän eri tarpeisiin.

A-lehdet

A-lehdet on perheyritys, vetovastuussa on nyt Lyytikäisen perheen kolmas sukupolvi. A-lehdissä tehdään parasta sisältöä unelmiin ja elämän eri tarpeisiin ja sen brändeillä tavoitetaan viikottain miljoonia suomalaisia, joita kiinnostavat aiheet kodin kunnostuksesta sisustukseen, ruoanlaittoon, harrastuksiin, hyvinvointiin tai vaikkapa elämänlaadun kohentamiseen. Sisällöt ovat mukaansatempaavia tarinoita maailman tapahtumista ja trendeistä sekä mielenkiintoisista ihmisistä, printissä ja digitaalisesti. A-lehdillä on jo yli 200 sopimusblogia ja suosikkitubettajat keräävät yli 12 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa. Vuosittain A-lehdet toteuttaa yli 200 sisältömarkkinoinnin räätälöityä kampanjaa vaikuttajiensa kanssa.

A-lehdet

Asennemedia

Asennemedia on itsenäisten blogien verkosto, joka tavoittaa viikottain yli 120 000 uniikkia lukijaa.

Asennemedia

Asennemedia on itsenäisten blogien verkosto, joka tavoittaa viikottain yli 120 000 uniikkia lukijaa. Asennemediassa tehdään sisältöyhteistyökampanjoita, displaymainontaa sekä sosiaalisen median kampanjoita ja verkostossa blogeihin suhtaudutaan intohimolla ja ammattitaidolla.

Asennemedia

Babler

Konseptoi, suunnittelee ja toteuttaa yhteistyökampanjoita avaimet käteen periaatteella.

BABLER

Blogirinki Media + Indiedays

Suunnittelee, konseptoi ja tuottaa markkinointia laajan ja monipuolisen vaikuttajayhteisön voimin.

Blogirinki Media + Indiedays

Hidasta Elämää

Hidasta elämää on Suomen suurin verkossa toimiva hyvinvointikanava.

Hidasta Elämää

Hidasta elämää on Suomen suurin verkossa toimiva hyvinvointikanava, jonka sisällön tuottajina toimivat hyvinvointia lisäävät asiantuntijat, bloggarit ja yritykset. Kanavan ytimessä on hidastaelamaa.fi-nettisivusto ja muina hyvinvointia edistävinä kanavina hyödynnetään Facebookia, Instagramia, Pinterestiä, Twitteriä, verkkopuotia, verkkokursseja sekä viikottain ilmestyvää sähköistä Hetki itselle -verkkolehteä. Verkon lisäksi Hidasta elämää tunnetaan myös toiminnallisista painotuotteista (esim. hyvinvointia lisäävät kortit) sekä lisenssituotteista, jotka toteutetaan yhteistyössä Suomen arvostetuimpien alan toimijoiden kanssa (esim. Hidasta elämää -kirjaperhe/Otava, Tyyni – rentouttava juomajauhe/Biomed, Hetki itselle -tee/Forsman, postikortit ja kalenterit/Karto).

Hidasta elämää

Monochrome

Suomen johtava Instagram-vaikuttajaverkosto.

Monochrome

Suomen johtava Instagram-vaikuttajaverkosto. Yhdistämme yhteensopivimmat brändit ja yli 500 Suomen suosituinta Instagram-vaikuttajaa. Toteutamme tuloksellisia kampanjoita, joissa yrityksen viesti välittyy vaikuttajien kuvasisältöjen avulla kohdeyleisölle aidosti, vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti.

Rantapallo

Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa.

Rantapallo.fi

Suomen luetuin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, laajan matkablogiportaalin sekä monipuoliset hintavertailut.

Rantapallo.fi

Retkipaikka

Retkipaikka on luontomatkailun ekosysteemi.

Retkipaikka

Retkipaikka on luontomatkailun ekosysteemi, johon kuuluu verkkosivustoja, tv-ohjelma, mobiilisovelluksia, kaksi kirjaa ja some-yhteisöjä. Yhteensä nämä tavoittavat vuosittain reilusti yli miljoona suomalaista. Retkipaikka perustettiin blogina 2012 ja nykyään sitä tekee yli 60 oman osaajan verkosto: valokuvaajia, eräoppaita, toimittajia, arkeologeja ja ammattibloggaajia. Talvella 2016-2017 Retkipaikka pilotoi sisältöihin ja mobiilisovellukseen suoraan kytkettyä matkailupalveluiden verkkokauppaa.

Retkipaikka

Splay

Yhdistää brändit Suomen seuratuimpiin sosiaalisen median vaikuttajiin.

Splay

Splay Networks on vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka yhdistää brändit Suomen seuratuimpiin sosiaalisen median vaikuttajiin. Splay konseptoi ja toteuttaa mainostajille kampanjoita verkostonsa kanavissa eri sosiaalisen median palveluissa kuten Youtubessa, Instagramissa ja Snapchatissa. Splay tuntee verkostonsa sisällöntekijät ja osaa suunnitella heidän kanaviinsa sopivat ja heidän seuraajiaan puhuttelevat kampanjat olivat ne sitten muodoltaan mainontaa, sponsorointia tai ohjelmasarjoja.

Splay

Tubecon

Tubecon on Pohjoismaiden suurin YouTube-yhteisön livetapahtuma.

TUBECON

Töttöröö Network

Töttöröön talentit tuottavat poikkeuksetta laadukasta, persoonallista ja asennerikasta sisältöä.

Töttöröö Network

Töttöröö on MCN (multi channel network), joka ideoi ja toteuttaa yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä sosiaalisen median kampanjoita Tube-talenttiensa some-kanaviin sekä tuottaa sisältöjä ja sarjoja myös muille alustoille. Lisäksi live-keikat ja kiertueet, kuten TubeTour, ovat tärkeä osa Töttöröön ydintekemistä. Sisältömarkkinoinnin luotettavuuden takaamiseksi Töttöröö satsaa Tube-talenteissaan määrän sijasta laatuun ja palveluun. Töttöröön talentit tuottavat poikkeuksetta laadukasta, persoonallista ja asennerikasta sisältöä.

Töttöröö network

United Screens

United Screens is the largest YouTube network.

UNITED SCREENS