ILMOITTAUDU: 2.11.2021 PINGspiraatio-aamuun – Miksi ottaa kantaa somessa?

27.10.2021

Tervetuloa vaikuttajien ja sisällöntuottajien virtuaalisille aamukahveille. Aamupäivän aikana kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskustellaan ajankohtaisista aiheista, kuten somessa tapahtuvasta häiriköinnistä ja somevaikuttajien yhteiskunnallisesta roolista. Aamupäivän aikana klo 10-11.30 on luvassa inspiraatiota, vinkkejä, erilaisia näkökulmia ja vaikuttajakollegoiden kanssa verkostoitumista.

 Varsinkin viime aikoina yhä useampi somevaikuttaja ja sisällöntuottaja on alkanut hyödyntää omaa alustaansa yhteiskunnallistenkin aiheiden esille tuomiseen. Kuitenkin, valitettavan usein erityisesti ne vaikuttajat, jotka haluavat ottaa kantaa ja käyttää alustaansa hyvään, saattavat joutua asiattoman kommentoinnin ja somehäiriköinnin kohteeksi.

Pingspiraatio-aamun tarkoituksena on tarjota vinkkejä ja vertaistukea erityisesti juuri sinulle, joka:

… haluaisit ottaa osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun, mutta et oikein tiedä kuinka

…olet joutunut maalittamisen kohteeksi, etkä tiedä kuinka toimia

…olet kiinnostunut somevaikuttajien yhteiskunnallisesta roolista ja vaikuttavuudesta

Webinaarin ohjelmassa:

Häiriköinti somessa – 8 vinkkiä maalittamisen kohteeksi joutuvalle

Yhä useampi sosiaalisen median sisällöntuottaja kertoo kokevansa jatkuvaa häiriköintiä tai tahallista ärsyttämistä somessa. Moni kertoo myös välttelevänsä tiettyjä aihepiirejä vastareaktioiden pelossa. Yhdessä maalittamista kokeneiden somevaikuttajien kanssa Hidasta elämää, PING Helsinki, Someturva, Somelaw ovat julkaisseet työkalupakin maalittamisen kohteeksi joutuvalle.  

Maalittaminen somessa – Työkalupakki uhreille on julkaistu vastaiskuna tulehtuneelle keskusteluilmapiirille ja maalittamiselle sosiaalisessa mediassa. Työkalupakin tarkoituksena on tarjota tukea, vinkkejä ja konkreettisia toimintaohjeita maalittamisen tai muun järjestäytyneen häirinnän uhreille.

Keynote-puheenvuoro

Sosiaalisesta mediasta on muodostunut erityisesti viime aikoina erinomainen aktivismin väline, oli seuraajia sitten 100 tai 100 000. Yhteiskunnallisen keskustelun rakentaminen tai siihen osallistuminen voi kuitenkin tuntua vaikealta ja pelottavaltakin. Someaktivistinakin tunnettu diversiteetti- ja inkluusiokonsultti Fatima Verwijnen antaa puheenvuorossaan vinkkejä kaikille, jotka haluavat muuttaa maailmaa sosiaalisen median kautta.

Fatima Verwijnen / @fatimointia

Q&A paneelikeskustelussa:

Kristiina Komulainen / @kristiinakomulainen

Miisa Asikainen / @asikainenmiisa

Pekka ”Pequ” Nieminen / @hidasta

Fatima Verwijnen / @fatimointia

Moderaattori: Pinja Orre, PING Helsinki

 Webinaari toteutetaan Zoom-alustan kautta. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan webinaarin tallennelinkki jälkikäteen. 

Tervetuloa! 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan webinaarin tallenne jälkikäteen. 

PING Helsinki

Teemme markkinointia ihmisiltä ihmisille. Olemme strategisen vaikuttajayhteistyön kumppani. Yhdistämme tuloksellisesti vaikuttajamarkkinoinnin, PR:n ja sosiaalisen median. Autamme vastuullisia asiakkaitamme menestymään ja tekemään hyviä asioita rohkeasti.

    Minua kiinnostaa: