Sykkiikö sydämesi vaikuttajamarkkinoinnille? Haemme kahta uutta tekijää tiimiimme. LUE LISÄÄ JA HAE →

Sykkiikö sydämesi vaikuttajamarkkinoille? Etsimme kahta uutta tekijää tiimiimme!

Etsimme dynaamiseen ja vauhdilla kasvavaan tiimiimme kahta uutta tekijää: rautaista vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaista täyttämään vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijan ja asiakkuusvastaavan tehtävää sekä osaavaa ja itsenäistä sisällöntuotannon harjoittelijaa. Voisitko sinä olla näistä jompikumpi? Hae paikkaa rohkeasti!<3

PING Helsinki – Soul of Influencer Relations

Oletko rautainen vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, jonka sydän sykkii vastuullisuudelle ja inhimillisyydelle? Työtehtävässäsi olet vastuussa omien tuotantojesi onnistumisesta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä aina ensimmäisestä myyntikontaktista loppuraportointiin asti. Olet myös tärkeässä roolissa kehittämässä PING Helsingin vaikuttajasuhteita ja koko yritystä. Hallitset vaikuttajamarkkinoinnin tärkeimmät periaatteet ja tunnet vaikuttajakentän hyvin. Somekanavat, algoritmit ja muuttuva mediaympäristö on intohimosi. Sinulla on kokemusta itsenäisestä projektien läpiviennistä ja nautit työskentelystä jatkuvasti kehittyvässä kasvuyhtiössä.  Vastaat itsenäisesti omista asiakkuuksistasi ja olet mukana myyntitiimissämme. Ymmärrys ja kokemus vaikuttajamarkkinoinnista tai media- ja mainostoimistosta on edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Roolissa voi hyvin toimia myös oman yrityksen tai toiminimen kautta. Lue lisää ja hae paikkaa pian!

Osaava ja itsenäinen sisällöntuotannon harjoittelija

Rakastatko sosiaalista mediaa, sisällöntuotantoa, viestintää ja markkinointia? Oletko juuri valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa? Haluatko kehittyä sisällöntuotannon huipputekijäksi innostuvassa kasvuyrityksessä? PING Helsinki etsii kokopäiväistä, monipuolista markkinointiviestinnän harjoittelijaa, joka on valmis sitoutumaan yhteiseen tekemiseen vähintään puoleksi vuodeksi. Tarjoamme harjoittelijalle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa osana tiimiämme ja ottaa vastuuta heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen. Tässä paikassa saat varmasti jättää oman kädenjälkesi!  Toimenkuvaasi kuuluvat sekä visuaalinen että tekstimuotoinen sisällöntuotanto: kirjoitat sujuvasti myös pidempiä tekstejä ja hallitset kuvankäsittelyn perusteet sekä videoiden peruseditoinnin (esim. Reels-videot).

Lisäksi toimit PING Gallerian sieluna: huolehdit siitä, että paraatipaikalla sijaitseva toimistomme on aina instagrammattavassa kunnossa:) Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä ja palkallinen harjoittelu alkaa viimeistään marraskuussa 2021. Harjoitteluajan palkka on 1200€/kk. On mahdollista, että harjoittelu johtaa työsuhteeseen harjoittelun päätyttyä. Lue lisää ja hae paikkaa pian!

PING Helsinki

Teemme markkinointia ihmisiltä ihmisille. Olemme strategisen vaikuttajayhteistyön kumppani. Yhdistämme tuloksellisesti vaikuttajamarkkinoinnin, PR:n ja sosiaalisen median. Autamme vastuullisia asiakkaitamme menestymään ja tekemään hyviä asioita rohkeasti.

    Minua kiinnostaa: