Jäikö IMPACT Helsinki väliin? Ei hätää, katso tallenne!

SOMETRENDIT 2023 -VALMENNUS

Etkö ehdi seurata somen trendejä, vaikka työsi sitä edellyttäisi? Sometrendit-valmennus on jatkuvasti päivittyvä, tiivis tietopaketti somesta: se ottaa kantaa juuri nyt vallalla oleviin trendeihin ja raottaa myös pinnan alla kuplivia teemoja.

Kenelle valmennus on tarkoitettu: Valmennus on suunniteltu markkinointi- ja viestintäpäättäjille ja muille markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, joilla aika on kortilla, mutta sometrendeistä tulisi silti pysyä ajan tasalla.
Mitä hyötyä valmennuksesta on: Ymmärrät paremmin, mihin somessa kannattaa keskittyä, millainen sisällöntuotanto toimii ja miten kohderyhmäsi käyttävät somea.

Työpajakokonaisuuteen on mahdollista yhdistää jatkuvaluonteinen tai vakiomääräinen somementorointi, jonka avulla tiiminne saa säännöllisesti tukea ja apua somen kehittämiseen.

Valmennuksen aikana käymme läpi somen trendejä laaja-alaisesti. Valmennusta voidaan tarvittaessa muokata siten, että johonkin osa-alueeseen tai kanavaan sukelletaan syvemmin.  Valmennuksen sisältöinä mm.

 • Mitkä kanavat ja sisältömuodot ovat nosteessa, mitkä laskussa

 • Mihin suuntaan somealustat kehittyvät

 • TikTok nyt: mahdollisuudet ja uhat

 • Kuinka hyödyntää somea vastuullisuusviestinnän tukena

 • Millainen rooli tekoälyllä voi olla somesisällöntuotannossa

Valmennuksen kesto: 1-2 h

Hinta alkaen: 2500 € + alv

Varaa valmennus!

Somen sisältösuunnitelma -Workshop / Instagram ja TikTok

Tuntuuko somesisällöntuotanto algoritmien jahtaamiselta vailla punaista lankaa? Puuttuuko somestanne aito vuorovaikutteisuus? Työpajamuotoinen, sparraava sometyöpaja on erinomainen tapa löytää aidosti aktivoivat sisältökulmat sekä osallistaa ja sitouttaa tiimi somesisällöntuotantoon.

Kenelle Workshop on tarkoitettu: Valmennus soveltuu yrityksien ja organisaatioiden markkinointi- ja viestintätiimeille ja muille henkilöille, jotka vastaavat somen sisällöntuotannosta.
Mitä hyötyä Workshopista on: Strategiset sisältösarjat helpottavat ja nopeuttavat sisällöntuotantoa sekä auttavat pitämään sävyn yhtenäisenä. Inspiroiva työpaja toimii myös innostuksen liekittäjänä sekä tiimiä sisällöntuotantoon sitouttavana toimintona.

Työpajakokonaisuuteen on mahdollista yhdistää jatkuvaluonteinen tai vakiomääräinen somementorointi, jonka avulla tiiminne saa säännöllisesti tukea ja apua somen kehittämiseen.

Kanavien määrä: 1

Työpajan kesto: 4 h

Sisältö:

 • Somekanava-analyysi (tehdään Ping Helsingin asiantuntijan toimesta ennakkoon)
 • Osallistava sometyöpaja: trendit, sisältösuunnitelma ja optimointiehdotukset
 • Aktivoivan somepostauksen resepti
 • Somekanavien optimointiehdotukset – perustuen asiantuntijan etukäteen tekemään kanava-analyysiin.

 

Pyydä tarjous!

Lyhytvideo-Workshop: TikTok- ja Reels-videot

Kuinka päästä alkuun algoritmin rakastamien lyhytvideoiden tuotannossa? Miten löytää tehokas tapa tuottaa videoita? Someasiantuntijamme johdolla vedetyn työpajan lopputuloksena syntyvät sisällöntuotantoa helpottavat ideat strategisiin sisältösarjoihin. Lisäksi työpajassa opetetaan kädestä pitäen lyhytvideon kuvaaminen ja julkaisu. Työpajaan on mahdollista saada mukaan opettajaksi Ping Helsingin asiantuntijan lisäksi myös lyhytvideoiden tuotantoon erikoistunut somevaikuttaja.

Kenelle Workshop on tarkoitettu: yrityksien ja organisaatioiden markkinointi- ja viestintätiimeille ja muille henkilöille, jotka vastaavat somen sisällöntuotannosta.

Mitä hyötyä Workshopista on: Inspiroiva työpaja toimii innostuksen liekittäjänä sekä tiimiä sisällöntuotantoon sitouttavana toimintona. Lisäksi se antaa valmiudet lyhyvideoiden tekemiseen.

Kanavat: Instagram tai TikTok
Työpajan kesto: 4 h
Maksimiosallistujamäärä: 6 henkeä

Työpajan sisältö:

 • Sisällöntuotanto TikTokissa/Instagramissa: vinkkejä ja inspiraatiota
 • Sisältönäkökulmien ideointi
 • Työpaja: kuvataan ja editoidaan sisältönäkökulmien mukaiset videot

Pyydä tarjous!

Kuinka voimme auttaa?

Sanna Suonpää

Head of Marketing and Content
+358 50 300 0389

  Minua kiinnostaa: