PING Helsinki Kasvua, rohkeutta ja vastuullisempaa vaikuttamista

Sinustako PING Helsingin Soul of Success?

Rakastatko projektien hallintaa ja asiakassuhteiden hoitamista?

Oletko innostunut digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista?

Haluatko olla osa kehittyvää ja helposti innostuvaa kasvuyritystä?

Ping Helsinki on vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijäyritys Suomessa.  Autamme vastuullisesti toimivia asiakkaitamme menestymään ja tekemään hyviä asioita rohkeasti. Haluamme luoda ilmiöitä, joilla on merkitys ja jotka muuttavat maailmaa paremmaksi.

Projektiemme määrän kasvaessa haemme nyt Sydäntiimiimme lisää käsipareja pitämään projekteja kasassa ja viemään ne onnistuneesti maaliin. 

Oletko sinä etsimämme Soul of Success – projektipäällikkö ja asiakassuhdevastaava, joka osaa pitää projektit aikataulussa ja asiakkaat onnellisina? Ilmianna itsesi täällä!

 

Tarjoamme sinulle: 

 • Vaikuttajamarkkinoinnin näköalapaikan
 • Kiinnostavia projekteja erilaisilta toimialoilta
 • Inspiroivia yhteistöitä yhdessä vaikuttajien kanssa
 • Työyhteisön, jossa sinusta huolehditaan ja sinut kohdataan aidosti ihmisenä
 • Hyvät työsuhde-edut
 • Pingin Sydäntiimiläisenä sinulla on aina avoin pääsylippu kaikkiin Pingin järjestämiin koulutuksiin sekä legendaarisen maineen saavuttaneisiin tapahtumiimme.

Tällä hetkellä työskentelemme kaikki pääosin etänä. Yrityksemme kotipesä, tunnelmallinen Ping Galleria sijaitsee Torikorttelissa ja on käytettävissäsi heti tilanteen salliessa. Paikka voidaan täyttää myös palvelusopimuksella.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta vaikuttajamarkkinoinnista tai vaihtoehtoisesti mainostoimistomaailmasta
 • Usean vuoden kokemusta projektihallinnan tehtävistä
 • Hyviä projektihallinnan taitoja ja kykyä pysyä tyynenä myös hektisissä tilanteissa
 • Inhimillistä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
 • Määrätietoista kykyä projektien edistämiseksi ja rohkeutta myös tarvittaessa johtaa asiakasta
 • Intoa asiakkuuksiesi syventämiseen ja lisämyynnin tekemiseen – meidän tiimissä kaikki ovat osa myyntitiimiä:)

PING Helsingin tiimi koostuu ketterästä Sydäntiimistä sekä itsenäisinä asiantuntijoina toimivista Matchmakereista. Meillä kohdataan ihmiset ihmisinä, juodaan pingspiraatiokahvit sydämenmuotoisen neukkaripöydän ääressä ja puhutaan myös pingelmistä avoimesti. Saat mahdollisuuden olla osana kasvutarinaa ja pääset tuomaan oman osaamisesi osaksi tiimiämme.

 

Jos kiinnostuit, niin lähetä CV:si ja jätä yhteystietosi täällä 18.4. mennessä. Toivomme, että liität mukaan noin minuutin mittaisen esittelyvideon itsestäsi ja osaamisestasi.

 

Muutetaan maailmaa yhdessä!

 Jos sinulla herää kysyttävää, voit tietysti myös soittaa meidän Sannalle puh. 050 300 0389

 

PING Helsinki – Markkinointia ihmisiltä ihmisille

 

PING Helsinki tekee markkinoinnista inhimillisempää auttamalla asiakkaitaan menestymään ja tekemään hyviä asioita rohkeasti. Teemme vaikuttajayhteistyön strategista suunnittelua ja vaikuttajakartoituksia sekä vastaamme vaikuttajasuhteista pitkäjänteisesti. Olet ehkä jo kuullutkin vaikuttavista ilmiöstä kuten #VaihtovuosiSodankylässä, #YearInClarion, #virtuaalivappu tai #faktaakoronasta.

Otamme kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja luomme ilmiöitä, jotka muuttavat maailmaa. Toimintamme perustuu viestinnän inhimillistämiseen, vaikuttajien ja yleisöjen osallistamiseen sekä ilmiöiden luomiseen vastuullisella ja strategisella otteella.

Toimimme yhteistyössä sekä itsenäisten vaikuttajien että vaikuttajatoimistojen kanssa. Tavoitammme yli 1500 vaikuttajaa Suomesta ja maailmalta. Teemme tiivistä yhteistyötä Huoltovarmuusorganisaation alaisen Mediapoolin kanssa ja edustamme suomalaisia somevaikuttajia Sisältöryhmässä.

Viimeisen vuoden aikana olemme tehneet töitä yhdessä mm. Aamulehden, Bayerin, Merckin, Meltwaterin, MTK:n, Otava kustannuksen, Personal Plannerin, Poliisihallituksen, Teos kustantamon, THL:n, Työ- ja elinkeinoministeriön, Sisäministeriön, SOS-Lapsikylän, Storytelin, Suomen Clarion Hotellien, Suomen Partiolaisten, Valtioneuvoston ja Vetcaren kanssa.

Tutustu meihin esittelyvideon muodossa täällä!

About the author

PING Helsinki on vaikuttajamediatoimisto, joka tuo yhteen vaikuttajat eri kanavista ja kaikilta toimialoilta. PING Helsingin kautta vaikuttajayhteistyön suunnittelu on helppoa ja tuloksellista olipa kysymys H2H Strategiasta, vaikuttaja-analyysista, kampanjasta, konseptoinnista, kilpailusta tai elämyksistä. PING Helsinki pitää yllä kaikille avointa somevaikuttajien eettistä koodistoa ja tekee jatkuvaa vaikuttajamarkkinoinnin tutkimusta.

Related Posts

Leave a Reply