PING Studio tuo yhteen sosiaalisen median vaikuttajat ja markkinointipäättäjät. PING Studio tarjoaa markkinointialan yrityksille mahdollisuuden kertoa osaamisestaan ja esitellä onnistuneita case-esimerkkejä.

Teemoitetuissa PING Studio -tapahtumissa kuullaan asiantuntijapuheenvuoro, opitaan onnistuneista sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin caseista ja haastatellaan ja haastetaan sisällöntuottajia.

Tarjolla tietenkin aamupalaa tai iltapäiväsnäksi ja iloista mieltä.

PING Studion kumppanina saat valmiiksi järjestetyn asiakastilaisuuden ja tavoitat markkinoinnista kiinnostuneen yleisön.

 

 

PING Studio: Miten vaikuttaja vaikuttaa?

10.5.2019

 

 

PING Studiossa 10.5.2019 on monta syytä juhlia: julkistamme Miten vaikuttaja vaikuttaa -tutkimuksen sekä palkitsemme vuoden kiinnostavimmat vaikuttajamarkkinoinnin teot, ilmiöt ja kampanjat PING Helsingin Vuoden Valinnat -tunnustuksilla. Juhlistamme myös Joonas Pesosen 100. päivän hotellielämän virstanpylvästä osana #YearInClarion -kumppanuutta. 

Tilaisuuden aluksi PING Helsingin perustaja Inna-Pirjetta Lahti ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun tutkija Hanna Reinikainen esittelevät kiinnostavimmat löydökset uunituoreesta tutkimuksesta. Tämän jälkeen kuulemme kolme case-esimerkkiä Clarion Hotels Finlandilta, Finnkinolta sekä Bablerilta sekä kiinnostavan Q&A-keskustelun, jossa ovat mukana Joonas Pesonen sekä Nonsense-podcastin Alexa Dagmar ja Linda Juhola. Aamun huipentaa Vuoden valinnat 2019 -palkintojen jako.

Tilaisuus järjestetään Media-alan tutkimussäätiön tuella ja yhteistyössä Clarion Hotel Helsingin ja Meltwaterin kanssa.

 

PING vaikuttajailta - summer party

18.6.2019

 

 

Oletko joskus miettinyt, että voiko somevaikuttaja koskaan merkitä yhteistöitä oikein? Jännittääkö merkinnät tai näistä koituvat seuraukset? Oletko joskus turhautunut sääntöviidakkoon? Jos vastasit edes kerran kyllä, niin tämä ilta on sinulle! 
 
 
PING Helsingin kesäkuun vaikuttajaillassa puhutaan merkinnöistä, lainsäädännöstä ja näiden säätelystä. Mukana ovat Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Mainonnan eettinen neuvosto ja tietysti ykkösvaikuttajat. Pääsemmekin kuulemaan varmasti ajantasaista tietoa ja näkemyksiä molemmilta puolilta pöytää niin case-esimerkkien kuin Q&A-keskustelunkin osalta. Lainsäädännön ohessa vietämme kivaa iltaa Korjaamon kesäisissä tunnelmissa, maistelemme virkistäviä juomia ja syömme hyvin.  
 
Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan täältä. Tervetuloa!