PING Studio tuo yhteen sosiaalisen median vaikuttajat ja markkinointipäättäjät. PING Studio tarjoaa markkinointialan yrityksille mahdollisuuden kertoa osaamisestaan ja esitellä onnistuneita case-esimerkkejä.

Teemoitetuissa PING Studio -tapahtumissa kuullaan asiantuntijapuheenvuoro, opitaan onnistuneista sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin caseista ja haastatellaan ja haastetaan sisällöntuottajia.

Tarjolla tietenkin aamupalaa tai iltapäiväsnäksi ja iloista mieltä.

PING Studion kumppanina saat valmiiksi järjestetyn asiakastilaisuuden ja tavoitat markkinoinnista kiinnostuneen yleisön.

 

 

PING Studio: Growth and Trends - Kasvun työkalut 2019

23.1.2019

 

Vuoden 2019 ensimmäisessä PING Studiossa pureudumme kasvuun ja uusimpien trendien maailmaan – vaikuttajamarkkinoinnin ja luovuuden näkökulmia unohtamatta!

Miten ottaa hyöty irti uusimmista trendeistä ja valjastaa ne oman työkalupakkiin? Partnerimme Embassy of Design, Bonfire Agency, Veikkaus ja Videolle tarjosivat kasvun peruspilareita valottaneen keynote-puheenvuoron sekä kolme inspiroivaa case-esimerkkiä, joissa aiheena B2B-vaikuttajamarkkinointi, podcastit ja vaikuttajayhteistyö videolla. Katso tallenne linkin kautta!

 

PING Studio: Faktaa vai fiktiota?

20.3.2019

 

 

Somessa voittaa se, jolla on kovin ääni, raflaavimmat otsikot ja lyhin reaktionopeus. Hetkittäin tuntuu siltä, että maalaisjärjellä ei enää pärjää, vaan somessa kaiken pitää olla aina vain suurempaa ja tapahtua nopeammin. Samalla tiedon luotettavuus kärsii.

Yhdessä Mediapoolin kanssa järjestettävän PING Studion keynote-puheenvuorossa opimme Sisältösekaannuksesta. 

Oman näkemyksensä vastuullisuuteen ja faktantarkistuksen tärkeyteen jakavat myös muut puhujamme ja Q&A-osuuteen osallistuvat vaikuttajat. Katso tarkempi ohjelma täältä.