fbpx

PING Studio tuo yhteen sosiaalisen median vaikuttajat ja markkinointipäättäjät. PING Studio tarjoaa markkinointialan yrityksille mahdollisuuden kertoa osaamisestaan ja esitellä onnistuneita case-esimerkkejä.

Teemoitetuissa PING Studio -tapahtumissa kuullaan asiantuntijapuheenvuoro, opitaan onnistuneista sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin caseista ja haastatellaan ja haastetaan sisällöntuottajia.

Tarjolla tietenkin aamupalaa tai iltapäiväsnäksi ja iloista mieltä.

PING Studion kumppanina saat valmiiksi järjestetyn asiakastilaisuuden ja tavoitat markkinoinnista kiinnostuneen yleisön.

 

 

PING Studio: Ihmiset ja ilmasto - Miten viestiä, valistaa ja vaikuttaa somessa?

17.9.2019

 

17.9.2019 järjestettävässä PING Studiossa tartutaan aiheeseen, joka on tällä hetkellä ajankohtaisempi kuin koskaan. Tule kuulemaan, mitä jokaisen meistä tulisi tietää ilmastovaikuttamisesta somessa? Miltä maailman kaukaisimmissa kolkissa näyttää tällä hetkellä? Mihin maailma on menossa? Mitä minä voin tehdä kestävämmän elintavan edistämiseksi – entä yritykset? 

Studion aluksi saamme kuulumisia maapallon reunoilta, kun löytöretkeilijä Pata Degerman kertoo meille uusimpia havaintojaan. Tämän jälkeen Studion kumppaniyritykset Vattenfall ja Sitra esittelevät meille vinkit ja ajankohtaiset case-esimerkit siitä, mitä yritykset ja vaikuttajat voivat tehdä ilmaston eteen. Ohjelman päättää tuttuun tapaan Q&A-osuus, jossa vaikuttajat pääsevät keskustelemaan iltapäivän teemasta.

Studion järjestetään Sofia Future Farmin tiloissa Helsingin keskustan Torikortteleissa. Tarjoamme tilaisuudesta myös live stream -taltioinnin.

PING vaikuttajailta - summer party

18.6.2019

 

 

Oletko joskus miettinyt, että voiko somevaikuttaja koskaan merkitä yhteistöitä oikein? Jännittääkö merkinnät tai näistä koituvat seuraukset? Oletko joskus turhautunut sääntöviidakkoon? Jos vastasit edes kerran kyllä, niin tämä ilta on sinulle! 
 
 
PING Helsingin kesäkuun vaikuttajaillassa puhutaan merkinnöistä, lainsäädännöstä ja näiden säätelystä. Mukana ovat Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Mainonnan eettinen neuvosto ja tietysti ykkösvaikuttajat. Pääsemmekin kuulemaan varmasti ajantasaista tietoa ja näkemyksiä molemmilta puolilta pöytää niin case-esimerkkien kuin Q&A-keskustelunkin osalta. Lainsäädännön ohessa vietämme kivaa iltaa Korjaamon kesäisissä tunnelmissa, maistelemme virkistäviä juomia ja syömme hyvin.