fbpx

PING Studio tuo yhteen sosiaalisen median vaikuttajat ja markkinointipäättäjät. PING Studio tarjoaa markkinointialan yrityksille mahdollisuuden kertoa osaamisestaan ja esitellä onnistuneita case-esimerkkejä.

Teemoitetuissa PING Studio -tapahtumissa kuullaan asiantuntijapuheenvuoro, opitaan onnistuneista sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin caseista ja haastatellaan ja haastetaan sisällöntuottajia.

Tarjolla tietenkin aamupalaa tai iltapäiväsnäksi ja iloista mieltä.

PING Studion kumppanina saat valmiiksi järjestetyn asiakastilaisuuden ja tavoitat markkinoinnista kiinnostuneen yleisön.

 

 

PING Studio: Oikeaa sisältöä oikeisiin kanaviin

29.10.2019

 

Miten sosiaalisen median eri kanavien ominaisuudet kannattaa ottaa huomioon sisältöä suunnitellessa? Minkälainen sisältö toimii milläkin kanavalla?
 
Lokakuun PING Studiossa sukelletaan monikanavaisuuteen ja otetaan selvää, miten tuotetaan oikeaa sisältöä oikeisiin kanaviin. Opettavaisen key note-puheenvuoron sekä konkreettisten case-esimerkkien  avulla saamme kattavan katsastuksen liikkuvan kuvan kanaviin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.
 
Tervetuloa Allas Sea Poolin tiloissa järjestettävään PING Studioon oppimaan, verkostoitumaan ja inspiroitumaan siitä, mitä pitää mielessä tuottaessa sisältöä eri kanaviin.
 
Varaa paikkasi nyt!

PING Studio: Ihmiset ja ilmasto - Miten viestiä, valistaa ja vaikuttaa somessa?

17.9.2019

 

 

17.9.2019 järjestetyssä PING Studiossa tartuttiin aiheeseen, joka on tällä hetkellä ajankohtaisempi kuin koskaan. Mitä jokaisen meistä tulisi tietää ilmastovaikuttamisesta somessa? Miltä maailman kaukaisimmissa kolkissa näyttää tällä hetkellä? Mihin maailma on menossa? Mitä minä voin tehdä kestävämmän elintavan edistämiseksi – entä yritykset? 

Studion aluksi saimme kuulumisia maapallon reunoilta, kun löytöretkeilijä Pata Degerman kertoi meille uusimpia havaintojaan. Tämän jälkeen Studion kumppaniyritykset Vattenfall ja Sitra esittelivät meille vinkit ja ajankohtaiset case-esimerkit siitä, mitä yritykset ja vaikuttajat voivat tehdä ilmaston eteen. Ohjelman päätti tuttuun tapaan Q&A-osuus, jossa vaikuttajat pääsivät keskustelemaan iltapäivän teemasta.

Studio järjestettiin Sofia Future Farmin tiloissa Helsingin keskustan Torikortteleissa.