PING Helsinki on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys, joka mahdollistaa kohtaamisia ja luo ilmiöitä muuttuvassa mediakentässä.

Suomen johtavan asiantuntijaverkostomme kanssa luomme uutta tapaa viestiä ihmiseltä ihmiselle. Asiakkaillemme teemme tuloksellista markkinointia tuoden vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointistrategiaa ja yrityksen liiketoimintaa.

PING Helsingin palvelut:

  • Inspiroivat kohtaamiset
  • Vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatyö
  • Vaikuttajamarkkinoinnin koulutukset
  • PING Helsinki Media
  • Toimialan kehittäminen

PING Studiot

PING Studiot

Innostavat ja informatiiviset aamu- ja iltapäivätilaisuudet, jotka tuovat kuukausittain yhteen online-sisältöjen tekijät ja ostajat. Lue lisää studioista!

PING Studiot

PING Academy

PING Academy

Tarjoamme markkinointi- ja viestintäalan toimijoille mahdollisuuden päästä kasvattamaan omaa tietotaitoa niin B2C- kuin B2B-vaikuttajayhteistyön parissa maan johtavien asiantuntijoiden opastuksella. Lue lisää studioista!

PING Academy

Knowhow

Knowhow

Tuloksellinen vaikuttajamarkkinointi edellyttää suunnitelmallisuutta, innostavia tavoitteita, luovaa toteutusta ja fiksuja mittareita.

Jos vaikuttajamarkkinointistrategiasi kaipaa kirkastusta, me autamme!

PING Ethics

PING Ethics

PING Ethics on kaikille avoin alan eettinen koodisto, jonka tavoitteena on edistää keskustelua alan pelisäännöistä. Eettinen koodisto auttaa yrityksiä ja verkkovaikuttajia vaalimaan luottamusta ja lisäämään läpinäkyvyyttä, mikä on toimivan vaikuttajamarkkinoinnin perusedellytys.

Allekirjoita sinäkin PING Ethics -koodisto heti täällä!

PING Ethics