PING Helsinki on Suomen johtava vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys. Teemme asiakkaillemme vaikuttajayhteistyön strategista suunnittelua sekä vastaamme asiakkaidemme vaikuttajasuhteista pitkäjänteisesti. Tuomme vaikuttajamarkkinoinnin tuloksellisesti osaksi yrityksen markkinointistrategiaa ja liiketoimintaa. Järjestämme inspiroivia kohtaamisia ja vaikuttajaelämyksiä sekä ideoimme ja toteutamme tuloksellista vaikuttajayhteistyötä. 

Täysin riippumattomaan verkostoomme kuuluu yli 1000 vaikuttajaa Suomesta ja maailmalta. 

PING Helsingin palvelut:

  • Vaikuttajayhteistyön strategiat ja roadmapit
  • Vaikuttajakartoitukset ja -kampanjasuunnitelmat
  • Vaikuttajasuhteiden hoito (Influencer matchmaking)
  • Vaikuttajamarkkinoinnin koulutukset
  • Tapahtumat ja elämykset
  • Palvelumuotoilu vaikuttajien ja kohderyhmän kanssa
  • PING Helsinki tapahtumakonseptit: PING Studio, PING Festival, PING Academy
  • Toimialan kehittäminen mm. suomalaisten somevaikuttajien edustaminen Mediapoolissa sekä PING Ethics -koodiston ylläpito.

PING Studiot

PING Studiot

Innostavat ja informatiiviset aamu- ja iltapäivätilaisuudet, jotka tuovat kuukausittain yhteen online-sisältöjen tekijät ja ostajat. Lue lisää studioista!

PING Studiot

PING Academy

PING Academy

Tarjoamme markkinointi- ja viestintäalan toimijoille mahdollisuuden päästä kasvattamaan omaa tietotaitoa niin B2C- kuin B2B-vaikuttajayhteistyön parissa maan johtavien asiantuntijoiden opastuksella. Lue lisää koulutuksista!

PING Academy

Knowhow

Knowhow

Tuloksellinen vaikuttajamarkkinointi edellyttää suunnitelmallisuutta, innostavia tavoitteita, luovaa toteutusta ja fiksuja mittareita.

Jos vaikuttajamarkkinointistrategiasi kaipaa kirkastusta, me autamme!

PING Ethics

PING Ethics

PING Ethics on kaikille avoin alan eettinen koodisto, jonka tavoitteena on edistää keskustelua alan pelisäännöistä. Eettinen koodisto auttaa yrityksiä ja verkkovaikuttajia vaalimaan luottamusta ja lisäämään läpinäkyvyyttä, mikä on toimivan vaikuttajamarkkinoinnin perusedellytys.

Allekirjoita sinäkin PING Ethics -koodisto heti täällä!

PING Ethics