PING Helsinki on riippumaton, koko vaikuttajamarkkinoinnin toimialan yhdistävä sarja tapahtumia sekä yhteisö, jonka rikkaus on erilaisissa näkökulmissa ja niiden törmäyttämisessä.

Tarjoamme seuraavia palveluita markkinoinnin ja viestinnän päättäjille ja tekijöille:

PING Helsinki Studiot

PING Helsinki Studiot

Innostavat ja informatiiviset aamu- ja iltapäivätilaisuudet, jotka tuovat kuukausittain yhteen online-sisältöjen tekijät ja ostajat. Lue lisää studioista!

PING Helsinki Studiot

Ambassadors

Tuomme tarvittaessa sisällöntuottajista koostuvan Ambassadors-iskuryhmämme yritykseesi sparraamaan, kouluttamaan tai kehittämään kanssasi!

Tutustu ambassadoreihimme täällä!

Ambassadorit

Vaikuttaja-
markkinoinnin
tekijät Suomessa

Etsitkö tekijää sisältömarkkinoinnin tai vaikuttajamarkkinoinnin kampanjaasi? Me tunnemme kaikki alalla toimivat yritykset ja löydämme verkostostamme tarpeisiisi sopivan yrityksen.

Vaikuttajamarkkinoinnin parissa toimivat yritykset löydät täältä!

Klikkaa tästä

Knowhow

Knowhow

Tuloksellinen vaikuttajamarkkinointi edellyttää suunnitelmallisuutta, innostavia tavoitteita, luovaa toteutusta ja fiksuja mittareita.

Jos vaikuttajamarkkinointistrategiasi kaipaa kirkastusta, me autamme!

PING Ethics

PING Ethics

PING Ethics on kaikille avoin alan eettinen koodisto, jonka tavoitteena on edistää keskustelua alan pelisäännöistä. Eettinen koodisto auttaa yrityksiä ja verkkovaikuttajia vaalimaan luottamusta ja lisäämään läpinäkyvyyttä, mikä on toimivan vaikuttajamarkkinoinnin perusedellytys.

Allekirjoita sinäkin PING Ethics -koodisto heti täällä!

PING Ethics