PING Helsinki on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys, joka mahdollistaa kohtaamisia ja luo ilmiöitä muuttuvassa mediakentässä.

Suomen johtavan asiantuntijaverkostomme kanssa luomme uutta tapaa viestiä ihmiseltä ihmiselle. Asiakkaillemme teemme tuloksellista markkinointia tuoden vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointistrategiaa ja yrityksen liiketoimintaa.

PING Helsingin palvelut:

  • Inspiroivat kohtaamiset
  • Vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatyö
  • PING Helsinki Media
  • Toimialan kehittäminen

PING Helsinki Studiot

PING Helsinki Studiot

Innostavat ja informatiiviset aamu- ja iltapäivätilaisuudet, jotka tuovat kuukausittain yhteen online-sisältöjen tekijät ja ostajat. Lue lisää studioista!

PING Helsinki Studiot

Asiantuntijat

PING Helsingin asiantuntijat ovat itsenäisiä media-alan moniosaajia. PING Helsinki tarjoaa asiakasyrityksilleen kuhunkin projektiin parhaiten soveltuvan tiimin, joka koostetaan PING Helsingin asiantuntijaverkostosta asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tutustu PING Helsingin Asiantuntijoihin täällä!

Asiantuntijat

Vaikuttaja-
markkinoinnin
tekijät Suomessa

Etsitkö tekijää sisältömarkkinoinnin tai vaikuttajamarkkinoinnin kampanjaasi? Me tunnemme kaikki alalla toimivat yritykset ja löydämme verkostostamme tarpeisiisi sopivan yrityksen.

Vaikuttajamarkkinoinnin parissa toimivat yritykset löydät täältä!

Klikkaa tästä

Knowhow

Knowhow

Tuloksellinen vaikuttajamarkkinointi edellyttää suunnitelmallisuutta, innostavia tavoitteita, luovaa toteutusta ja fiksuja mittareita.

Jos vaikuttajamarkkinointistrategiasi kaipaa kirkastusta, me autamme!

PING Ethics

PING Ethics

PING Ethics on kaikille avoin alan eettinen koodisto, jonka tavoitteena on edistää keskustelua alan pelisäännöistä. Eettinen koodisto auttaa yrityksiä ja verkkovaikuttajia vaalimaan luottamusta ja lisäämään läpinäkyvyyttä, mikä on toimivan vaikuttajamarkkinoinnin perusedellytys.

Allekirjoita sinäkin PING Ethics -koodisto heti täällä!

PING Ethics