PING Helsinki on vaikuttajamarkkinoinnin hubi. Kumppanimme ovat vaikuttajamarkkinoinnin parhaita osaajia Suomesta, joilta löytyy kirkkain näkemys tuloksellisten vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoiden tekemiseen. Kumppanimme edustavat monenlaisia vaikuttajia eri kanavista ja kaikilta toimialoilta. Yhdessä me taiomme parhaat talentit yrityksesi viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin etsimme tarpeisiisi sopivan vaikuttajamarkkinoinnin tekijän! 

Vaikuttajamarkkinoinnin tekijät Suomessa:

A-lehdet

A-lehdissä tehdään parasta sisältöä unelmiin ja elämän eri tarpeisiin.

A-lehdet

A-lehdet on perheyritys, vetovastuussa on nyt Lyytikäisen perheen kolmas sukupolvi. A-lehdissä tehdään parasta sisältöä unelmiin ja elämän eri tarpeisiin ja sen brändeillä tavoitetaan viikottain miljoonia suomalaisia, joita kiinnostavat aiheet kodin kunnostuksesta sisustukseen, ruoanlaittoon, harrastuksiin, hyvinvointiin tai vaikkapa elämänlaadun kohentamiseen. Sisällöt ovat mukaansatempaavia tarinoita maailman tapahtumista ja trendeistä sekä mielenkiintoisista ihmisistä, printissä ja digitaalisesti. A-lehdillä on jo yli 200 sopimusblogia ja suosikkitubettajat keräävät yli 12 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa. Vuosittain A-lehdet toteuttaa yli 200 sisältömarkkinoinnin räätälöityä kampanjaa vaikuttajiensa kanssa.

A-lehdet

Asennemedia

Asennemedia on itsenäisten blogien verkosto, joka tavoittaa viikottain yli 120 000 uniikkia lukijaa.

Asennemedia

Asennemedia on itsenäisten blogien verkosto, joka tavoittaa viikottain yli 120 000 uniikkia lukijaa. Asennemediassa tehdään sisältöyhteistyökampanjoita, displaymainontaa sekä sosiaalisen median kampanjoita ja verkostossa blogeihin suhtaudutaan intohimolla ja ammattitaidolla.

Asennemedia

Babler

Konseptoi, suunnittelee ja toteuttaa yhteistyökampanjoita avaimet käteen periaatteella.

BABLER

Hidasta Elämää

Hidasta elämää on Suomen suurin verkossa toimiva hyvinvointikanava.

Hidasta Elämää

Hidasta elämää on Suomen suurin verkossa toimiva hyvinvointikanava, jonka sisällön tuottajina toimivat hyvinvointia lisäävät asiantuntijat, bloggarit ja yritykset. Kanavan ytimessä on hidastaelamaa.fi-nettisivusto ja muina hyvinvointia edistävinä kanavina hyödynnetään Facebookia, Instagramia, Pinterestiä, Twitteriä, verkkopuotia, verkkokursseja sekä viikottain ilmestyvää sähköistä Hetki itselle -verkkolehteä. Verkon lisäksi Hidasta elämää tunnetaan myös toiminnallisista painotuotteista (esim. hyvinvointia lisäävät kortit) sekä lisenssituotteista, jotka toteutetaan yhteistyössä Suomen arvostetuimpien alan toimijoiden kanssa (esim. Hidasta elämää -kirjaperhe/Otava, Tyyni – rentouttava juomajauhe/Biomed, Hetki itselle -tee/Forsman, postikortit ja kalenterit/Karto).

Hidasta elämää

Monochrome

Suomen johtava Instagram-vaikuttajaverkosto.

Monochrome

Suomen johtava Instagram-vaikuttajaverkosto. Yhdistämme yhteensopivimmat brändit ja yli 500 Suomen suosituinta Instagram-vaikuttajaa. Toteutamme tuloksellisia kampanjoita, joissa yrityksen viesti välittyy vaikuttajien kuvasisältöjen avulla kohdeyleisölle aidosti, vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti.

Rantapallo

Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa.

Rantapallo.fi

Suomen luetuin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, laajan matkablogiportaalin sekä monipuoliset hintavertailut.

Rantapallo.fi

Retkipaikka

Retkipaikka on luontomatkailun ekosysteemi.

Retkipaikka

Retkipaikka on luontomatkailun ekosysteemi, johon kuuluu verkkosivustoja, tv-ohjelma, mobiilisovelluksia, kaksi kirjaa ja some-yhteisöjä. Yhteensä nämä tavoittavat vuosittain reilusti yli miljoona suomalaista. Retkipaikka perustettiin blogina 2012 ja nykyään sitä tekee yli 60 oman osaajan verkosto: valokuvaajia, eräoppaita, toimittajia, arkeologeja ja ammattibloggaajia. Talvella 2016-2017 Retkipaikka pilotoi sisältöihin ja mobiilisovellukseen suoraan kytkettyä matkailupalveluiden verkkokauppaa.

Retkipaikka

Splay

Yhdistää brändit Suomen seuratuimpiin sosiaalisen median vaikuttajiin.

Splay

Splay Networks on vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka yhdistää brändit Suomen seuratuimpiin sosiaalisen median vaikuttajiin. Splay konseptoi ja toteuttaa mainostajille kampanjoita verkostonsa kanavissa eri sosiaalisen median palveluissa kuten Youtubessa, Instagramissa ja Snapchatissa. Splay tuntee verkostonsa sisällöntekijät ja osaa suunnitella heidän kanaviinsa sopivat ja heidän seuraajiaan puhuttelevat kampanjat olivat ne sitten muodoltaan mainontaa, sponsorointia tai ohjelmasarjoja.

Splay

Tubecon

Tubecon on Pohjoismaiden suurin YouTube-yhteisön livetapahtuma.

TUBECON

Töttöröö Network

Töttöröön talentit tuottavat poikkeuksetta laadukasta, persoonallista ja asennerikasta sisältöä.

Töttöröö Network

Töttöröö on MCN (multi channel network), joka ideoi ja toteuttaa yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä sosiaalisen median kampanjoita Tube-talenttiensa some-kanaviin sekä tuottaa sisältöjä ja sarjoja myös muille alustoille. Lisäksi live-keikat ja kiertueet, kuten TubeTour, ovat tärkeä osa Töttöröön ydintekemistä. Sisältömarkkinoinnin luotettavuuden takaamiseksi Töttöröö satsaa Tube-talenteissaan määrän sijasta laatuun ja palveluun. Töttöröön talentit tuottavat poikkeuksetta laadukasta, persoonallista ja asennerikasta sisältöä.

Töttöröö network

Universal Music Group & Brands

Universal Music & Brands vastaa innovatiivisen ja monipuolisen sisältömarkkinoinnin suunnittelusta brändeille.

Universal Music Group & Brands

Universal Music & Brands vastaa innovatiivisen ja monipuolisen sisältömarkkinoinnin suunnittelusta brändeille. Artistit ovat sosiaalisen median supertähtiä ja heidän kanaviensa kautta brändin on mahdollista rakentaa uskottavaa dialogia kuluttajien kanssa. Yhteistyömuotoja voi olla esimerkiksi spokesperson kampanja, musiikkivideo, räätälöity uusi biisi tai vaikuttava ja elämyksellinen livetoteutus. Data- ja analytiikkatyökalumme auttavat meitä löytämään oikeat artistit tavoitellulle kohderyhmälle sekä luomaan heille aidosti puhuttelevaa sisältöä. Musiikki koskettaa meitä kaikkia.

Wecast

Wecast on podcastverkosto joka yhdistää kuunteljat, sisällöntuottajat ja mainostajat.

Wecast

Wecast on podcastverkosto joka yhdistää kuunteljat, sisällöntuottajat ja mainostajat.

Vaikuttavien sisältöjen takana:

Ahjo Communications

Viestintätoimisto, jossa on paloa.

Ahjo Communications

Olemme Ahjo Communications, helsinkiläinen viestintätoimisto. Työmme näkyy ainutlaatuisina ideoina ja rohkeina toteutuksina. Autamme asiakkaitamme kasvamaan ajatusjohtajiksi.​

Ghostlamp

Ghostlamp is a new kind of marketplace that connects hyperlocal influencers with brands that want to partner with them.

Ghostlamp

Ghostlamp is a new kind of marketplace that connects hyperlocal influencers with brands that want to partner with them.

Great Point

Viestintäratkaisuja verkostoituvaan maailmaan.

Great Point

Great Point suunnittelee ja tuottaa asiakkaidensa omaa mediaa. Työ alkaa sisältöstrategian laadinnasta, mutta on ennen kaikkea ulkoistettua sisällöntuotantoa sekä sisällön jakelua ja kehittämistä. Työskentelemme pääasiassa vaikuttajaviestinnän, terveyden ja hyvinvoinnin, teknologian sekä kulttuurin parissa. Useat asiakkaistamme toimivat ja viestivät maailmanlaajuisesti.

Kohtaamistoimisto Innastus

Unohtumattomia elämyksiä, aitoja kohtaamisia ja konseptoituja matkoja. Vaikuttajat maailmalta Suomeen ja kotimaiset tarinat kansainvälisiksi ilmiöiksi.

Innastus

Unohtumattomia elämyksiä, aitoja kohtaamisia ja konseptoituja matkoja. Vaikuttajat maailmalta Suomeen ja kotimaiset tarinat kansainvälisiksi ilmiöiksi.

Mynewsdesk

Release the full power of stories, to inspire and spark positive change.

Mynewsdesk

Our core purpose is to release the full power of stories, to inspire and spark positive change.

Presser

Presser tuottaa aidosti vaikuttavat liitejulkaisut valtakunnalliseen printti- ja digimediaan.

Presser

Presser tuottaa aidosti vaikuttavat liitejulkaisut valtakunnalliseen printti- ja digimediaan.

Rabbit Visuals

Rabbit Visuals muotoilee viestisi tarinaksi videoin ja valokuvin.

Rabbit Visuals

Rabbit Visuals muotoilee viestisi tarinaksi videoin ja valokuvin.

ReadPeak

Natiivimainonnan uusi aika. Mainosta sisältöäsi osana huippumedioiden uutisvirtaa. Kerro tarinasi miljoonille kiinnostuneille lukijoille ja vaikuta tehokkaasti.

ReadPeak

Natiivimainonnan uusi aika. Mainosta sisältöäsi osana huippumedioiden uutisvirtaa. Kerro tarinasi miljoonille kiinnostuneille lukijoille ja vaikuta tehokkaasti.

Sininen meteoriitti

Parempia työpäiviä ja parempia palveluita.

Sininen Meteoriitti

Ilahdutamme asiakkaitamme digitaalisten työtapojen kehittämisessä, liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa sekä verkkopalvelujen ja asiointipalvelujen toteuttamisessa.

Sininen Meteroriitti

Spoon Agency

Spoon Agency

Videolle

Videolle - Ketterä videotoimisto, joka on erikoistunut liikkuvan kuvan tuotantoon sekä videoiden strategiseen hyödyntämiseen.

Videolle

Videolle – Ketterä videotoimisto, joka on erikoistunut liikkuvan kuvan tuotantoon sekä videoiden strategiseen hyödyntämiseen.

True

Toimivimmat markkinointiviestinnän koulutukset

True

Toimivimmat markkinointiviestinnän koulutukset.

Vapa Media

Ole vetovoimainen. Aika on rajallista. Tehtävämme on muotoilla liiketoimintasi ja ihmisesi vetovoimaisiksi.

Vapa Media

Pureskelemme faktat, löydämme tunteen, sytytämme innostuksen. Tehtävämme on muotoilla liiketoimintasi ja ihmisesi vetovoimaisiksi.

Markkinointialan järjestöt mukana PING Helsingissä:

AGMA ry

AGMA Luovan talouden agentit ja managerit ry toimii valtakunnallisena edustajana agenteille ja managereille, jotka toimivat kaikilla luovilla aloilla kuten designissa ja graafisessa suunnittelussa, kustantamisessa, valokuvaamisessa, esittävissä taiteissa, musiikissa, sekä peli- ja media-alalla.

AGMA ry

AGMA Luovan talouden agentit ja managerit ry toimii valtakunnallisena edustajana agenteille ja managereille, jotka toimivat kaikilla luovilla aloilla kuten designissa ja graafisessa suunnittelussa, kustantamisessa, valokuvaamisessa, esittävissä taiteissa, musiikissa, sekä peli- ja media-alalla.

IAB Finland

IAB Finland on digimarkkinoinnin ja -mainonnan kasvua ja kehitystä ajava järjestö.

IAB Finland

IAB Finland on digimarkkinoinnin ja -mainonnan kasvua ja kehitystä ajava järjestö, jonka tavoitteena on poistaa alan menestymisen esteitä vahvistamalla digitaalisen viestinnän roolia markkinoinnin, mainonnan ja myynnin kentässä sekä kehittämällä alan osaamista ja yhteistyötä. Tällä yhteistyöllä tuetaan digitaalisen markkinoinnin ekosysteemiä ja sen eri toimijoita mm. kehittämällä yhteisiä standardeja ja panostamalla alaa edistävään koulutukseen.

MARK Suomen Markkinointiliitto

MARK Suomen Markkinointiliitto on markkinoinnin ammattilaisten yhteisö.

MARK

MARK Suomen Markkinointiliitto on markkinoinnin ammattilaisten yhteisö. MARK toimii markkinointialan keskeisenä vaikuttajana, keskustelu- ja tapaamisfoorumina sekä jäsentensä ammatillisena kehittäjänä. MARK tarjoaa Sinulle uutta virtaa paremman markkinoinnin tekemiseen.

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry on markkinointiviestinnän toimialan etujärjestö.

MTL ry

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry on markkinointiviestinnän toimialan etujärjestö.

Viesti ry

Viesti on Suomen ainoa viestintäalan ammattijärjestö.

Viesti ry

Viesti on Suomen ainoa viestintäalan ammattijärjestö.

PING Festival 2018
8.5.2018