Guru vinkkaa: Herkkuja joulupöytään

PING Helsinki Ambassador Johanna Koskiranta on keränyt blogiinsa muutamia joulupöytään sopivia eri värisiä viinivinkkejä. Saattoipa joukkoon eksyä muutama muukin hyväksi havaittu juoma!

Joulupöytä on usein hyvin kirjava ruokien suhteen ja se vaatii erityisen paljon viiniltä. Jos pöydässä on samanaikaisesti kaloja, laatikoita sekä kinkkua ja haluaa kuitenkin mennä yhdellä viinillä läpi aterian, on paras vaihtoehto puolikuiva valkoviini. Joulupöydässä laatikoiden makeus aiheuttaa eniten ongelmia viinien suhteen.

Jos kalapöytä ja liharuoat nautitaan erikseen antaa se viinivalinnalle jo enemmän vapautta. Nykyään moni nauttii myös samppanjaa tai kuohuviiniä läpi aterian!

Oikeastihan nämä ovat makuasioita. Italiassa nautitaan ruoka ruokana ja viini viininä. Pääasia on, että molemmat ovat hyviä, ei se, miten ne keskenään sopivat. Joten on hyvin suotavaakin kantaa jouluna se oma lempiviini pöytään.

Katso Johannan vinkit joulupöytään täältä!

 

 

 

JohannaKoskiranta_alabanneri

About the author

PING Helsinki on vaikuttajamediatoimisto, joka tuo yhteen vaikuttajat eri kanavista ja kaikilta toimialoilta. PING Helsingin kautta vaikuttajayhteistyön suunnittelu on helppoa ja tuloksellista olipa kysymys H2H Strategiasta, vaikuttaja-analyysista, kampanjasta, konseptoinnista, kilpailusta tai elämyksistä. PING Helsinki pitää yllä kaikille avointa somevaikuttajien eettistä koodistoa ja tekee jatkuvaa vaikuttajamarkkinoinnin tutkimusta.