PING Helsinki is a hub of influence marketing. Our partners are the forerunners of influence marketing in Finland with the best insight on how to benefit from influence marketing. They represent various fields of interest and together we can mix and match the best team for the needs of your company.

Contact us and we’ll find the best influencer marketing experts for your needs!

Influencer marketing experts in Finland:

A-lehdet

A-lehdissä tehdään parasta sisältöä unelmiin ja elämän eri tarpeisiin.

A-lehdet

A-lehdet on perheyritys, vetovastuussa on nyt Lyytikäisen perheen kolmas sukupolvi. A-lehdissä tehdään parasta sisältöä unelmiin ja elämän eri tarpeisiin ja sen brändeillä tavoitetaan viikottain miljoonia suomalaisia, joita kiinnostavat aiheet kodin kunnostuksesta sisustukseen, ruoanlaittoon, harrastuksiin, hyvinvointiin tai vaikkapa elämänlaadun kohentamiseen. Sisällöt ovat mukaansatempaavia tarinoita maailman tapahtumista ja trendeistä sekä mielenkiintoisista ihmisistä, printissä ja digitaalisesti. A-lehdillä on jo yli 200 sopimusblogia ja suosikkitubettajat keräävät yli 12 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa. Vuosittain A-lehdet toteuttaa yli 200 sisältömarkkinoinnin räätälöityä kampanjaa vaikuttajiensa kanssa.

A-lehdet

Asennemedia

Asennemedia on itsenäisten blogien verkosto, joka tavoittaa viikottain yli 120 000 uniikkia lukijaa.

Asennemedia

Asennemedia on itsenäisten blogien verkosto, joka tavoittaa viikottain yli 120 000 uniikkia lukijaa. Asennemediassa tehdään sisältöyhteistyökampanjoita, displaymainontaa sekä sosiaalisen median kampanjoita ja verkostossa blogeihin suhtaudutaan intohimolla ja ammattitaidolla.

Asennemedia

Babler

Konseptoi, suunnittelee ja toteuttaa yhteistyökampanjoita avaimet käteen periaatteella.

BABLER

Hidasta Elämää

Hidasta elämää on Suomen suurin verkossa toimiva hyvinvointikanava.

Hidasta Elämää

Hidasta elämää on Suomen suurin verkossa toimiva hyvinvointikanava, jonka sisällön tuottajina toimivat hyvinvointia lisäävät asiantuntijat, bloggarit ja yritykset. Kanavan ytimessä on hidastaelamaa.fi-nettisivusto ja muina hyvinvointia edistävinä kanavina hyödynnetään Facebookia, Instagramia, Pinterestiä, Twitteriä, verkkopuotia, verkkokursseja sekä viikottain ilmestyvää sähköistä Hetki itselle -verkkolehteä. Verkon lisäksi Hidasta elämää tunnetaan myös toiminnallisista painotuotteista (esim. hyvinvointia lisäävät kortit) sekä lisenssituotteista, jotka toteutetaan yhteistyössä Suomen arvostetuimpien alan toimijoiden kanssa (esim. Hidasta elämää -kirjaperhe/Otava, Tyyni – rentouttava juomajauhe/Biomed, Hetki itselle -tee/Forsman, postikortit ja kalenterit/Karto).

Hidasta elämää

Monochrome

Suomen johtava Instagram-vaikuttajaverkosto.

Monochrome

Suomen johtava Instagram-vaikuttajaverkosto. Yhdistämme yhteensopivimmat brändit ja yli 500 Suomen suosituinta Instagram-vaikuttajaa. Toteutamme tuloksellisia kampanjoita, joissa yrityksen viesti välittyy vaikuttajien kuvasisältöjen avulla kohdeyleisölle aidosti, vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti.

Rantapallo

Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa.

Rantapallo.fi

Suomen luetuin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, laajan matkablogiportaalin sekä monipuoliset hintavertailut.

Rantapallo.fi

Retkipaikka

Retkipaikka on luontomatkailun ekosysteemi.

Retkipaikka

Retkipaikka on luontomatkailun ekosysteemi, johon kuuluu verkkosivustoja, tv-ohjelma, mobiilisovelluksia, kaksi kirjaa ja some-yhteisöjä. Yhteensä nämä tavoittavat vuosittain reilusti yli miljoona suomalaista. Retkipaikka perustettiin blogina 2012 ja nykyään sitä tekee yli 60 oman osaajan verkosto: valokuvaajia, eräoppaita, toimittajia, arkeologeja ja ammattibloggaajia. Talvella 2016-2017 Retkipaikka pilotoi sisältöihin ja mobiilisovellukseen suoraan kytkettyä matkailupalveluiden verkkokauppaa.

Retkipaikka

Splay

Yhdistää brändit Suomen seuratuimpiin sosiaalisen median vaikuttajiin.

Splay

Splay Networks on vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka yhdistää brändit Suomen seuratuimpiin sosiaalisen median vaikuttajiin. Splay konseptoi ja toteuttaa mainostajille kampanjoita verkostonsa kanavissa eri sosiaalisen median palveluissa kuten Youtubessa, Instagramissa ja Snapchatissa. Splay tuntee verkostonsa sisällöntekijät ja osaa suunnitella heidän kanaviinsa sopivat ja heidän seuraajiaan puhuttelevat kampanjat olivat ne sitten muodoltaan mainontaa, sponsorointia tai ohjelmasarjoja.

Splay

Tubecon

Tubecon on Pohjoismaiden suurin YouTube-yhteisön livetapahtuma.

TUBECON

Töttöröö Network

Töttöröön talentit tuottavat poikkeuksetta laadukasta, persoonallista ja asennerikasta sisältöä.

Töttöröö Network

Töttöröö on MCN (multi channel network), joka ideoi ja toteuttaa yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä sosiaalisen median kampanjoita Tube-talenttiensa some-kanaviin sekä tuottaa sisältöjä ja sarjoja myös muille alustoille. Lisäksi live-keikat ja kiertueet, kuten TubeTour, ovat tärkeä osa Töttöröön ydintekemistä. Sisältömarkkinoinnin luotettavuuden takaamiseksi Töttöröö satsaa Tube-talenteissaan määrän sijasta laatuun ja palveluun. Töttöröön talentit tuottavat poikkeuksetta laadukasta, persoonallista ja asennerikasta sisältöä.

Töttöröö network

United Screens

United Screens is the largest YouTube network.

UNITED SCREENS

Universal Music Group & Brands

Universal Music & Brands vastaa innovatiivisen ja monipuolisen sisältömarkkinoinnin suunnittelusta brändeille.

Universal Music Group & Brands

Universal Music & Brands vastaa innovatiivisen ja monipuolisen sisältömarkkinoinnin suunnittelusta brändeille. Artistit ovat sosiaalisen median supertähtiä ja heidän kanaviensa kautta brändin on mahdollista rakentaa uskottavaa dialogia kuluttajien kanssa. Yhteistyömuotoja voi olla esimerkiksi spokesperson kampanja, musiikkivideo, räätälöity uusi biisi tai vaikuttava ja elämyksellinen livetoteutus. Data- ja analytiikkatyökalumme auttavat meitä löytämään oikeat artistit tavoitellulle kohderyhmälle sekä luomaan heille aidosti puhuttelevaa sisältöä. Musiikki koskettaa meitä kaikkia.

Behind the great content:

Dagmar

Dagmar Stories suunnittelee ja tuottaa inspiroivia sisältömarkkinoinnin ratkaisuja.

Dagmar

Falcon.io

Falcon is your customer experience management platform built on social media management tools to deliver personalized brand experiences.

Falcon.io

Falcon is your customer experience management platform built on social media management tools to deliver personalized brand experiences

Mynewsdesk

Release the full power of stories, to inspire and spark positive change.

Mynewsdesk

Our core purpose is to release the full power of stories, to inspire and spark positive change.

Siliä

Siliä yhdistää erilaisia vuorovaikutuksen kanavia digikanavista kasvokkaisiin kohtaamisiin.

Siliä

Siliä yhdistää erilaisia vuorovaikutuksen kanavia digikanavista kasvokkaisiin kohtaamisiin. Uskomme aidon vuorovaikutuksen voimaan ja olemme valmiit osoittamaan sen sinulle! Rakastamme videoita ja kekseliäitä videoalustoja. Meillä ilmiöt tehdään todeksi teoilla!

Siliä

Spoon Agency

Spoon Agency

Seravo

Seravon tuottama WP-palvelu on turvallinen, luotettava ja joustava hosting-ratkaisu WordPress-sivustojen ylläpitoon.

Seravo

WP-palvelu on suomalainen pilvipalvelu, joka tarjoaa parhaan mahdollisen palvelintilan WordPress-sivustoille.

Seravon tuottama WP-palvelu on turvallinen, luotettava ja joustava hosting-ratkaisu WordPress-sivustojen ylläpitoon. WP-palvelussa Seravon WordPress-asiantuntijat huolehtivat sivustosi teknisestä toimivuudesta: suorituskyvystä, päivityksistä ja tietoturvasta.

Verohallinto

Verohallinto

PING Festival 2018
8.5.2018