Huipputarjous! Kevään PING Academy- etävalmennukset 4 yhden hinnalla

Hyviä uutisia! Päätimme jatkaa yleisön toiveesta huippusuosittua Black Friday-tarjoustamme 31.12.2021 saakka. Nappaa siis itsellesi tai vinkkaa kollegoillesi loppu vuoden PING Helsigin etävalmennussarjan tarjouksestamme: Kevään PING Academy- etävalmennukset 4 yhden hinnalla.

Valmennuspaikkoja on tarjolla vain rajoitetusti, joten suosittelemme tarttumaan siihen ripeästi. Valmennukset ovat monipiuolisia kahden tunnin kokonaisuuksia, joiden avulla opit tekemään vaikuttavaa, inhimillistä ja tuloksellista vaikuttajamarkkinointia.

Luvassa paljon käytännönläheisiä esimerkkejä, joita on helppo hyödyntää omassa tekemisessä. Valmennukset järjestetään Zoom- etäyhteyden kautta ja kaikille osallistujille lähetetään tallenne jälkikäteen.

Kevään 2022 PING Academy -valmennuksien ajankohdat:

▪️3.2. – Tuloksellisen vaikuttajamarkkinoinnin resepti
▪️3.3. – Vaikuttajamarkkinoinnin kriittiset numerot
▪️7.4. – Näin optimoit somekanavat tavoitteiden tueksi
▪️28.4. – Vaikuttavuusviestintä somessa

Lue lisää valmennuksien sisällöistä sekä kouluttajista alla olevan painikkeen kautta ja nappaa huikea Black Friday -tarjouksesi pian.

Tarjous on voimassa 31.12.2021 saakka. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tervetuloa!

PING Helsinki

Teemme markkinointia ihmisiltä ihmisille. Olemme strategisen vaikuttajayhteistyön kumppani. Yhdistämme tuloksellisesti vaikuttajamarkkinoinnin, PR:n ja sosiaalisen median. Autamme vastuullisia asiakkaitamme menestymään ja tekemään hyviä asioita rohkeasti.

    Minua kiinnostaa: