PING Helsingin asiantuntijaverkosto koostuu itsenäisistä media-alan tekijöistä ja PING Helsingin kumppaniyrityksistä. PING Helsinki tarjoaa asiakasyrityksilleen kuhunkin projektiin parhaiten soveltuvan tiimin, joka koostetaan PING Helsingin asiantuntijaverkostosta asiakkaan tarpeiden mukaan.

PING Helsingin palvelut:

  • Inspiroivat kohtaamiset
  • Vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatyö
  • PING Helsinki Media
  • Toimialan kehittäminen

Etsimme jatkuvasti uusia tähtiä verkostoomme. Mikäli olet itsenäinen tekijä, täytäthän hakemuksen täällä. PING Helsingin kumppaniyritysroolista saat lisätietoa Inna-Pirjetalta.

Laura Ala

Laura Ala

Laura on B2B-liiketoiminnan ammattilainen, joka auttaa yrityksiä mm. hyödyntämään virtuaalitodellisuutta ja somea. Laura on urallaan kasvattanut kansainvälistä it-firmaa, organisoinut workshopeja pörssiyritysten ylimmälle johdolle ja tehtaillut lööppejä Ruotsin kuninkaallisista. Vapaalla hän löytöretkeilee kaupunkikohteissa ja kirjoittaa matkablogia.

Alexandra Alexis

Alexandra Alexis

Alexandra Alexis

Alex toimii AD:nä ja sisällöntuottajana. Hän on erikoistunut vahvasti videoihin ja hänen tuottamansa sisältö edustaa hänen värikästä, hauskaa ja inspiroivaa persoonaansa.

Janica Brander

Janica Brander

Janica on tamperelainen viestintävelho ja herkkusuu, vapaa toimittaja ja viskin ystävä Savusuolaa-blogin takana. Hän kirjoittaa, ajattelee, syö, juo ja luo.

Kathrin Deter

Kathrin Deter

Kathrin on PR- ja tapahtumatuotannon ammattilainen, jolla on laaja-alaista osaamista vaikuttajamarkkinoinnista. Luxembourgista kotoisin oleva Kathrin kirjoittaa elämästään ja rakkaudestaan Helsinkiin Luminoucity- blogissaan.

Inari Fernández

Inari Fernández

Inari on työskennellyt Suomen suurimmissa nuorisomedioissa 12 vuotta tuottajana, toimittajana, juontajana, tapahtumavastaavana ja markkinoinnin kampanjapäällikkönä. Äidin Puheenvuoron YouTube-kanavaa sekä Lapsiperheen Matkat -blogia luotsaava Inari liidaa hymy huulessa maaliin minkä tehtävän tahansa aina sisällöntuotannosta vaikuttajamarkkinointikamppiksiin, palvelumuotoilukeisseihin tai tapahtumatuotantoihin.

Misme Halonen

Misme Halonen

Misme on markkinointi- ja viestintäguru, some-addikti ja sujuva sisällöntuottaja. Intohimona mitattavat tulokset. Kuntopotkunyrkkeile ja työstää täydellistä Insta-feediä.

Marinella Himari

Marinella Himari

Marinella ”Nella” Himari on yleensä kalassa, kuvaamassa tai kirjoittamassa. SEO-konsultin ja sisältösuunnittelijan vakanssissa työskentelevä pitkän linjan matkabloggaaja tunnetaan myös Kaukokaipuu -blogistaan sekä #suomiretki-haasteen perustajana.

Elina Innanen

Elina Innanen

Elina on hyvästä kasvisruoasta ja matkustamisesta innostuva bloggaaja, keittokirjailija ja yrittäjä, joka lähtee aina mielellään kokeilemaan kaikkea uutta.

Terhi Jaakkola

Terhi Jaakkola

Terhi on elämysliikkuja, endorfiininmetsästäjä, erä- ja luonto-opasopiskelija. Juuret vahvasti metsässä. Rakastaa aamun taikaa ja kahvia. Haluaa elämysten miljonääriksi.

Jaana Kari

Jaana Kari

Jaana on kielitaitoinen tapahtumatuottaja, hyvinvoinnin asiantuntija ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaan tapahtumatalon emäntä. Jaanan into tarttuu ja tulosta syntyy!

Jutta Karihtala

Jutta Karihtala

Jutta on luovan alan moniosaaja, joka innostuu ja inspiroituu nollasta sataan ällistyttävän nopeasti. Kokee perheen, arjen ja yrittäjyyden yhdistämisen elämyksenä.

Anna-Maria Kasanen

Anna-Maria Kasanen

Anna-Maria on syntynyt sydämelliseksi hyvinvointivalmentajaksi. Hän on intohimoinen vaikuttaja sekä sisältöjen- ja tapahtumien tuottaja. Lapsenmielinen seikkailija. Hyvien puolella.

Maiju Kauppila

Maiju Kauppila

Maiju Kauppila on pitkän linjan bloggaaja, joka hallitsee somen eri kanavat kuin omat taskunsa. Aktiivinen, sosiaalinen ja aito ihminen, joka ei varmasti jätä tapaamiaan ihmisiä kylmäksi. Hänen positiivinen elämänasenteensa avaa mahdollisuuden nähdä ne pienetkin kauniit asiat elämässä.

Riina Keinonen

Riina Keinonen

Riina on tapahtumatuottaja, lentoemäntä, bloggaaja, viestinnän moniottelija ja äiti. Hän käy yksin elokuvissa, juo mielellään samppanjaa ja syö ravintolassa aina samaa ruokaa.

Tiina Kivelä

Tiina Kivelä

Tiina juo hyvää kahvia ja vaikuttaa avoimilla paikoilla –Lapista Alpeille ja yli. Hän on luova löytöretkeilijä – kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista.

Tom Laine

Tom Laine

Tom on Euroopan kokeneimpia somerekrytoinnin ja employer branding -kouluttajia ja Linkedin-asiantuntijoita.

Hannele Lampela

Hannele Lampela

Hannele on tarinankertoja ja online-sisältövelho. Prinsessa Pikkiriikki -kirjojen äiti ja Rakkaudella, Hannele –bloggaaja, jonka mielestä kannattaa olla vähän bätmän.

Konsta Linkola

Konsta Linkola

Konsta Linkola on luontoa rakastava valokuvaaja ja sosiaalisen median konsultti. Yhdistelemällä tietotaitoaan visuaalisesta tarinankerronnasta brändien rakennukseen sekä vaikuttajamarkkinointiin, tuo hän projektiin kuin projektiin uutta näkemystä.

Minna Luoma

Minna Luoma

Minna on Rouva Sana, sisällöntuottaja ja sisältömarkkinoinnin sparraaja, jolle mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi. Hän kirjoittaa, kouluttaa, puhuu ja lukee.

Essi Niskakangas

Essi Niskakangas

Haluaa nähdä arjen kauniit puolet ja kuvata niistä mahdollisimman monta. Jokaisella yrityksellä on tarinansa, se on vain tuotava esiin!

Emmi Nuorgam

Emmi Nuorgam

Emmi on yhteisöjen inspiroija ja innostaja. Hänellä on vahva visio tulevaisuuden (vaikuttaja)markkinoinnista ja strategisesta suunnittelusta, eikä hän pelkää puhua siitä.

Eino Nurmisto

Eino Nurmisto

Eino on valokuvaaja ja Suomen ensimmäisen gay-lifestyleblogin kirjoittaja. Blogi saa kiitosta niin viihdyttävyydestään kuin osuvista kannanotoistaan.

Veera Papinoja

Veera Papinoja

Matkabloggaaja ja Instagram-velho, joka auttaa yrityksiä vaikuttajamarkkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa menestymisessä aina koulutuksista strategiatyöhön.

Jenna Perus

Jenna Perus

Jennan intohimo on moderni markkinointi sekä kansainväliset projektit. Hänen erikoisosaamista ovat videomarkkinointi, inbound sekä B2B-vaikuttajamarkkinointi.

Sanna Pänkäläinen

Sanna Pänkäläinen

Sanna on Design managementiin ja markkinointiviestintään erikoistunut kauppatieteiden maisteri, intohimoinen sisustusalan ammattilainen, lifestyle-bloggaaja ja some-vaikuttaja. Hän on mukana projekteissa täydellä sydämellä – tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Tiia Rantanen

Tiia Rantanen

Tiia on kirjoittaja, ravintola-asiantuntija ja podcast-nisti, joka ei häpeä melkein mitään. Jos häpeää, kertoo sen kaikille, koska se on todennäköisesti hauskaa.

Laura Satamo

Laura Satamo

Laura on ammattibloggaaja, mainosvideoiden käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja, sekä yritysten sisällöntuottaja. Hän on työskennellyt myös vaikuttajamarkkinoinnin parissa.

Henriikka Simojoki

Henriikka Simojoki

Henriikka on PR-työn, viestinnän ja markkinoinnin tunteva kokenut bloggaaja, joka on työskennellyt viestintätoimistossa ja kasvattanut Aamukahvilla-blogiaan viimeisten kuuden vuoden aikana yhdeksi Suomen suosituimmaksi lifestyle-blogiksi. Henriikka pitää triljoonat langat käsissään kylmähermoisesti ja hyväntuulisesti.

Miia Sinisalo

Miia Sinisalo

Miialta löytyy tarinakorva yhdistettynä bisnesosaamiseen ja sisällöntuotantoon. Onnellisen tädin treeni -blogissa liikutaan metsässä, mudassa ja merellä.

Katja Viitalähde-Annala

Katja Viitalähde-Annala

Katja on PR- ja viestintäspesialisti, kirjoittaja, suunnittelija ja toteuttaja. Intohimoina elokuvat, ruoka ja musiikki. Rakastaa autioita hiekkarantoja ja pieniä merenrantakaupunkeja.

Joonas Villanen

Joonas Villanen

Joonas on toisintekijä, kokeilija ja yrittäjä, joka auttaa yrityksiä kohti tuloksellisempaa markkinointia. Keinoina monimuotoinen sisältö ja tiukka analytiikka. Vloggaa aivan liian harvoin ja kaiken lisäksi vielä englanniksi!

Teresa Välimäki

Teresa Välimäki

Teresa on pitkän linjan ruoka-, elintarvike- ja ravitsemusalan asiantuntija ja osaaja. Hänelle tutut työalustat ovat tv, printtimedia, netti, somekanavat sekä livetilanteet.

PING Festival 2018
8.5.2018